Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2016: Honka – Ilves

Julkaistu

Otteluennakko

Naisten Liiga palaa viikonloppuna juhannustauolta ja Hongan vieraaksi Espooseen saapuu Ilves Tampereelta.

Viime kauden hopeajoukkue Ilves taistelee mitaleista tänäkin vuonna, sillä se on sarjassa kolmantena, mutta vain kolme pistettä kuudentena olevaa Honkaa edellä. Ennen sarjataukoa Ilves kukisti NiceFutiksen 2-0.
Ilveksen maalintekijöiden ykkösnimi on totuttuun tapaan 9 maalia viimeistellyt Heidi Kollanen ja häntä säestää uusi nouseva tähti Tuulia Mikkola neljällä osumalla. Kaisa Björnillä on tehtynä kolme maalia.
Heidi Kollanen on myös veikkauspörssissä tamperelaisten ykkösnimi 14 pisteellä. Tuulia Mikkolalla ja Emmaliina Tulkilla on kuusi pörssipistettä.

FC Honka on noussut sarjassa kuudenneksi 17 pisteellä. Joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan, viimeksi kaatui TiPS 4-0.
Hongan maalipörssin kärjessä on kuudesti osunut Vera Saastamoinen. Riikka Hannulalla on kasassa neljä maalia ja Henni Malisella sekä Sini Vehviläisellä kaksi.
Veikkauspörssissä Henni Malisella on kahdeksan pistettä, Vera Saastamoisella on viisi ja Anna Auvisella neljä pistettä.

Joukkueiden liigakohtaamiset ovat olleet Hongan heiniä sillä Ilves on voittanut vain kerran, kerran on pelattu tasan ja Honka on kuitannut loput 17 peliä. Pari kierrosta sitten espoolaiset hakivat pisteet Tampereelta numeroin 1-0 Kiia Laineen toimiessa maalintekijänä.
Maaliero on Hongan eduksi 64-12.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo odottaa mielenkiinnolla, miten ottelutauko on vaikuttanut joukkueiden otteisiin:

Sarja on ollut hyvin monivaiheinen, välillä monta peliä muutaman viikon sisään ja alkukaudesta oli pelien välillä viikkojen taukoja. Nyt taas kesälomatauko ja mielenkiintoista nähdä vaikuttaako tauko joukkueiden tasoon verrattuna muutama viikko takaperin. Viime peli on hyvin tasainen ja nyt kohtaamme lyhyen ajan sisään toisen kerran. Ilves on sarjassa edelleen kolmantena ja tähtäävät mestaruuteen. Siinä mielessä luulen, että tulossa on hyvätasoinen ja tiukka peli.

Naisten Liigan ottelu FC Honka – Ilves pelataan Tapiolan Urheilupuiston nurmella 9.7. kello 16:00 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy.

Back to top