Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2015 – 3. kierros

Julkaistu

FC Honka jatkaa Naisten Suomen Cupin välieriin voitettuaan Ilveksen vieraskentällä Jenny Danielssonin maalilla. Cupin välierässä vastaan asettuu joku kolmikosta JyPK, PK-35 Vantaa ja HJK.

12.4.2015 klo 14.00 Kaukajärvi TN

Naisten Suomen Cup, puolivälierä

Ilves – FC Honka 0-1 (0-0)

86. Jenny Danielsson

Yleisöä 168

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo kuvaili ottelua tasaiseksi taisteluksi, joka olisi voinut kääntyä kumman tahansa voitoksi.

“Hieno sunnuntaikeli ja kaikkien iloksi yleisöä tuli paljon paikalle.  Kenttä oli suhteellisen pieni ja kova, joten pallo liikkui nopeasti, ja tila oli kentällä vähissä.  Siinä mielessä peli tarjosi varmasti yleisölle paljon viihdettä. Molemmat joukkueet pohtivat omasta näkökulmastaan pelin ratkaisemista, mutta jos yleisössä olisi istunut niin viimeisen puolen tunnin aikana ei varmaan olisi osannut sanoa kumpi voittaa. Muutama onnistunut syöttö tai pomppu, niin olisimme voineet tehdä muutaman maalin, ja sama tilanne oli vastustajalla. Molemmilla oli omat hetkensä, mutta hyvin tasaisissa merkeissä pelattiin”, Posillipo kertoi maanantaina.

“Omasta joukkueesta moni pelaaja nousi omalle tasolleen ja loukkaantumisista toipuneetkin lunastivat hyvin paikkaansa”, Luciano jatkaa.

Kattava raportti ottelun tapahtumista Ilveksen sivuilla.

Kokoonpanot:

Ilves:

Sara Inget; Katri Nokso-Koivisto, Maria Alanko, Kaisa Björn, Riikka Winter, Emmi Ristimäki, Johanna Salmijärvi (70. Ada Nikkilä), Heidi Kollanen, Maaria Roth, Eini Vesaniemi (73. Sini Lauermaa), Elina Myllymäki

vaihdossa: Kreeta-Liisa Yli-Säntti, Anniina Pohjoismäki, Veera Huotari, Sofia Viitala, Joana Saarinen.

FC Honka:

Vera Varis; Tia Hälinen  (90+. Suvi Kärkkäinen, Anna Auvinen (C), Janni Laakso, Anna Vlasoff (90+. var.); Kiia Laine (82. Sara Kattainen), Emilia Iskanius, Jenny Danielsson; Henni Malinen, Riikka Hannula, Sini Vehviläinen ( 79. Milla Punsar)

vaihdossa: Annica Karlsson, Pirta Hiukka

Erotuomari Lina Lehtovaara, avustavat Jani Perttunen, Janne Määttäinen

Back to top