Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2015 – 2. kierros

Julkaistu

Hallitseva Suomen Cupin mestari FC Honka murskasi FC Espoon cupin toisella kierroksella lukemin 1-10 ja jatkaa näin taivaltaan cupin puolivälieriin. Hongan kymmenen maalia jakautui neljälle pelaajalle. Ensimmäisellä jaksolla osuivat Sini Vehviläinen, Riikka Hannula ja Sani Isokivijärvi kahdesti, ja Henni Malinen kerran. Toisella jaksolla sekä Vehviläinen, että Hannula täydensivät hattutemppunsa, ja Sini laittoi vielä paremmaksi iskemällä illan neljäntensä viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. FC Espoon ainoikaisen viimeisteli Emmi Koskenvesa.

18.3.2015 klo 19.30 Laaksolahden tekonurmi

FC Espoo – FC Honka 1-10 (0-7)

9. 0-1 Sini Vehviläinen

15. 0-2 Riikka Hannula

23. 0-3 Hannula

32. 0-4 Vehviläinen

40. 0-5 Henni Malinen

44. 0-6 Sani Isokivijärvi

45. 0-7 Isokivijärvi

50. 0-8 Hannula

56. 1-8 Emmi Koskenvesa

68. 1-9 Vehviläinen

85. 1-10 Vehviläinen

Yleisöä 150

Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo iloitsi ottelun tunnelmasta ja oli tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

“Pitkästä aikaa espoolainen paikalliskamppailu. Yleisöä oli hyvin paikalla ja tunnelma oli mukava. Saimme pelattua suhteellisen tasaiset kaksi jaksoa  ja saimme pidettyä pallonhallinnan ja loimme hyvin maalipaikkoja. FC Espoollakin oli muutamia hyviä maalipaikkoja, josta tekemällä peli olisi voinut muodostua erilaiseksi.

“Pelillisesti onnistuimme tavoitteessamme ja Suomen Cupissa ratkaisee päivän kunto”, Posillipo kertoi ottelun jälkeen.

FC Honka jatkaa siis matkaansa Suomen Cupin puolivälieriin. Vastustaja selviää arvonnassa, jonka päivämäärää ei vielä ole ilmoitettu. Puolivälierät on tarkoitus pelata 11.04.-19.04.

Kokoonpanot

FC Espoo
Minna Ukkonen (45. Pilvi Hongisto), Emmi Koskenvesa, Eerika Marmo, Jenni Kauppi, Niina Kallio, Sallamari Saastamoinen (64. Milla Hellgren), Petra Pitkänen (63. Veronika Heino), Sanni Huusari, Oona Summanen, Tiina Krooks, Ida Romu

vaihdossa:

Hanna Taruvuori, Elisa Kaarakainen, Nea Moilanen

FC Honka
Vera Varis; Pirta Hiukka, Emilia Iskanius, Anna Auvinen, Tia Hälinen; Sini Vehviläinen, Suvi Kärkkäinen, Sara Kattainen (71. Krista Hakala), Henni Malinen (82. Essi Rauhamaa); Sani Isokivijärvi (61. Anna Nurmi); Riikka Hannula

vaihdossa:

Annica Karlsson, Sonja Rajatalo

Erotuomari Pasi Kangas Avustavat Pekka Pettersson, Niklas Heikkonen

Back to top