Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2015: NiceF – Honka

Julkaistu

FC Honka avasi komeasti maalitilinsä Porissa NiceFutiksen vieraana. Viisi tehtyä maalia veivät maalieron saman tien kaksi pykälää plussan puolelle.

25.4.2015 klo 16.00 Porin Urheilukeskuksen tekonurmi

NiceFutis – FC Honka 0-5 (0-2)

28. 0 – 1 Emilia Iskanius

34. 0 – 2 Riikka Hannula

63. 0 – 3 Sini Vehviläinen

84. 0 – 4 Kiia Laine

90+3. 0 – 5 Riikka Hannula

Yleisöä 134

“Joukkue oli hyvin koonnut itsensä Åland-pelin jälkeen ja pelissä näkyi paljon tahtoa ja virtaa. Saimme pallonhallinnan jo heti ottelun alussa ja pääsimme vyöryttämään lukuisia pidempikestoisia hyökkäyksiä. Joukkueen maalinälästä kertoo se, että neljä eri peluria kävi iskemässä häkin”, kertoo Hongan kakkosvalmentaja Toni Valido.

“Ottelusta jäi käteen paljon positiivista. Näitä samoja asioita pyrimme saamaan esille tulevissakin peleissä. Parannettavaa ja kehitettävääkin löytyi ja pyrimme treeniviikon aikana keskittymään myös niihin. Kausi on vasta alkuvaiheessa joten meillä on hyvin aikaa kehittää pelaamistamme tasolle jolle sen haluamme. Nice Futis-ottelussa olimme jo hyvin lähellä haluttuja asioita”, Valido jatkaa

“Jo nyt voi nähdä että sarjasta on tulossa hyvin tasainen. Joukkueet pelaavat ristiin ja rastiin ja useat ottelut ovat olleet tasaisia ja tiukkoja. Ilves on nyt kahteen otteeseen voittanut pelinsä maalin erolla ja on varmasti saanut lisää itseluottamusta. TPS taas voisi hieman paremmalla onnella olla neljässä pisteessä. Tasaisuuden vuoksi joukkueille saattaa tulla pidempiä voitto- ja tappioputkia ja ratkaisevaa on se, että synkkyyteen tai liialliseen hyvän olon tunteeseen ei saa vaipua, sillä mitaleita ei jaeta vielä toukokuussa. Katseet on nyt käännetty Ilves-peliin. Kollanen, Björn ja kumppanit eivät varmasti uudestaan halua taipua Hongalle joten odotettavissa on jälleen tiukka taisto”, Toni päättää.

Veikkauspörssipisteet:

3p Tia Hälinen, FC Honka

2p Sini Vehviläinen, FC Honka

1p Anna Auvinen, FC Honka

Kokoonpanot:

NiceFutis:

Minna Kallio; Essi Huppunen, Netta Hannula, Brooke Barbuto (40. var), Amanda Collins, Annika Tossavainen, Jessica Kannosto (82. Henna Lehti), Niina Sirviö (76. Tiina Karpeeki), Milla Rantamäki, Jutta Rantala, Mira Laurila (61. Sini Ruponen)

vaihdossa: Milla-Maj Majasaari, Riina Santa-Paavola, Tuula Siren, Amanda Sirén

FC Honka:

Vera Varis; Henni Malinen (85. Suvi Kärkkäinen), Jenny Danielsson (72. Milla Punsar), Emilia Iskanius, Riikka Hannula , Anna Vlasoff, Linda Nyman, Anna Auvinen, Sini Vehviläinen (78. Annica Karlsson), Kiia Laine, Tia Hälinen

vaihdossa: Linda Nieminen, Sara Kattainen, Pirta Hiukka

Erotuomari Minna Mäenpää, avustavat erotuomarit Vera Lehtinen ja Antti Kemppinen.

Back to top