Etsi tältä sivustolta

Suomelle U17 PM-hopeaa, mukana viisi honkalaista

Julkaistu

Suomi saavutti hienosti U17 PM-turnauksessa hopeaa. Hongasta mukana olivat liigajoukkueen Ella-Marie Ervasti, sekä U18 Akatemian Melissa Ahlroos, Matilda Korpela, Venla Talvitie ja Isa Schalin. Schalin nimettiin mukaan joukkueeseen 5.7., kesken turnauksen.

Ensimmäisessä ottelussaan Suomi kaatoi Tsekin selvin 6-1 lukemin. Honkalaisista Ervasti pelasi koko pelin Suomen maalilla. Täysi ysikymppinen kirjattiin myös Korpelalle, joka laukoi Suomen kuudennen osuman. Myös Talvitie ja Ahlroos olivat avauskokoonpanossa, pelaten 74. minuuttia.

FInaalipaikan Suomi varmisti 3-2 voitolla Norjasta. Ervasti seurasi ottelun penkiltä varamaalivahtina. Talvitie pelasi koko ysikymppisen, Ahlroos vaihdettiin kentältä 58. minuutilla ja Korpela 70. minuutilla.

Loppuottelussa vastaan asettui Hollanti, joka oli lopulta parempi lukemin 2-0. Ervasti torjui koko ottelun Suomen maalilla Schalinin ollessa varamaalivahtina. Honkalaiset kenttäpelaajat tulivat vaihdosta kentälle, Talvitie tauolla, Ahlroos 57. minuutilla ja Korpela 80. minuutilla.

Back to top