Etsi tältä sivustolta

Inka Kaivola siirtyy ulkomaille

Julkaistu

Hongan puolustaja Inka Kaivola siirtyy ulkomaille, itävaltalaisen SPG Lustenau/Dornbirnin riveihin. Kaivola on Hongan oma kasvatti ja pelannut Suomessa vain keltamustassa paidassa. Tällä kaudella hän pelasi kymmenessä Kansallisen Liigan ottelussa ja kahdessa Suomen Cupin ottelussa. Kaikenkaikkiaan Kaivolalla on kasassa 106 liigaottelua ja yhteensä 124 kilpailullista ottelua Hongan edutusjoukkueessa.

Siirto Itävaltaan on toinen ulkomaansiirto Kaivolan uralla. Hän siirtyi viime syksynä Tanskaan Næstved Boldklubin riveihin ja palasi Honkaan tänä keväänä.

On haikeaa jättää tämä upea joukkue kesken kauden. Ympäristö ja olosuhteet ovat Hongassa ihan huippuja, mutta kaikkein parasta ovat ihmiset keiden kanssa saa työskennellä päivittäin, sekä ammattimainen ja motivoinut ilmapiiri. Joukkue, pelaajat sekä taustat ovat täynnä huippupersoonia, joista jokaiseen on ollut mahtavaa tutustua. Honka merkitsee minulle perhettä, johon on kunnia ja etuoikeus kuulua, Kaivola sanoo.

Odotan todella innolla myös uutta haastetta uudessa ympäristössä. Tämä tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen kokemus ja uudenlainen mahdollisuus kehittyä pelaajana. Joukkue on erittäin motivoinut ja haluaa menestyä. Omalla panoksellani haluankin auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteet.

– Paljon ylä- ja alamäkiä on tullut koettua 7-vuotiaista aina 25-vuotiaaseen asti Honka-paita päällä, mutta parasta on se että olen saanut jakaa ne huikeiden tyyppien kanssa. Olen myös todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta lähteä ja kaikesta tuesta mitä olen saanut alusta tähänpäivään asti! Isot tsempit joukkueelle loppukauteen, olette ihania ja parhaita, Kaivola päättää.

– Olen todella iloinen Inkan puolesta. Hän on tehnyt todella kovasti töitä tämän eteen ja on todella päättäväinen kehittymään. Hän on työskennellyt ammattimaisesti läpi kauden ja on ansainnut tämän siirron. Sarja kasvaa ja sopii Inkan ominaisuuksille täydellisesti. Hän jatkaa kehitystään kovemmassa ympäristössä ja pelaa yhä vaikeampia pelejä niin fyysisesti kuin teknisestikin. Onnea matkaan Inka!, sanoo puolestaan Hongan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top