Etsi tältä sivustolta

Jelena Todoshchenko lainasopimuksella JyPK:iin

Julkaistu

Hongan hyökkääjä Jelena Todoshchenko siirtyy lainasopimuksella JyPK:n riveihin 10.8. saakka. Täksi kaudeksi Honkaan EPS:stä saapunut Todoshchenko debytoi Kansallisessa Liigassa kauden avausottelussa Ilvestä vastaan. Lisäksi hän on pelannut kahdessa muussa liigaottelussa Honka-paidassa. Kuluneella kaudella vastuuta on edustusjoukkueen riveissä tullut myös kahdessa Suomen Cupin ottelussa, ja eilen Valttia vastaan Todoshchenko onnistui maalinteossa kahdesti. Hän on pelannut tällä kaudella myös neljä ottelua T18 SM-sarjaa sekä yhden ottelun Kakkosta EPS:n paidassa.

– Tämä on Jelenalle fantastinen mahdollisuus pelata kovia kilpailullisia pelejä kovatasoisia joukkueita vastaan. Hän on kehittynyt paljon viimeisten kuukaisien aikana ja harjoitellut todella hyvin ympäristössämme. Hän vielä hyvin nuori pelaaaja ja tarvitsee haastetta jatkaakseen kehittymistään. Tämä mahdollisuus tarjoaa hänelle hyvän ympäristön kehittymiseen ja kaivattuja kovia pelejä. Kiitos Sachalle ja JyPK:lle yhteistyöstä. Onnea matkaan Todo!, kommentoi Hongan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top