Etsi tältä sivustolta

Honka mukana Tulevaisuuden Tähdet-ohjelmassa, ilmoittaudu mukaan!

Julkaistu

FC Honka on jälleen kaudella 2024 mukana Tulevaisuuden tähdet-ohjelmassa, jonka tavoitteena on sitouttaa junioripelaajia lajiin, jalkapallokulttuuriin ja paikallisiin liigajoukkueisiin. Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaan kutsutaan kaudella 2024 mukaan myös kouluryhmät.

Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi paikallisia seuroja sekä kotimaista huippujalkapalloa. Ohjelmaan sitoutuvat juniorijoukkueet saavat mahdollisuuden pelaaja- ja valmentajavierailuihin, otteluvierailuihin sekä muihin yhteisiin tapahtumiin.

Viime vuoden Tulevaisuuden tähdet -ohjelma oli jälleen menestys. Mukana oli peräti 124 joukkuetta ja 3500 kävijää Kansallisen Liigan otteluissa.

Tulevaisuuden Tähdet-ohjelma on mielestäni todella tärkeässä roolissa, kun haluamme tuoda tyttöpelaajia lähemmäksi liigajoukkueita. On tärkeää luoda kontakteja alueen tyttöjoukkueisiin ja sitä kautta tuoda nuorille pelaajille mahdollisuus löytää uusia esikuvia ja nähdä pääsarjatason jalkapalloa. Nyt kun mukana ovat myös kouluryhmät, pääsemme levittämään ilosanomaa jalkapallosta koululaisille. Toivottavasti saamme sitä kautta myös uusia nuoria lajin pariin, tai muuten vain kiinnostumaan liikunnasta ja urheilusta. Toivomme kaikki lähialueemme junioriseurat mukaan. Muodostetaan yhdessä entistäkin upeampi kausi. Tervetuloa mukaan!, FC Hongan kordinaattorina toimiva Jasmin Leppioja toivottaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot:
Tulevaisuuden tähdet -koordinaattori Jasmin Leppioja
FC Honka
jasmin.leppioja@fchonka.fi

Back to top