Etsi tältä sivustolta

Omar Adlani valmistui UEFA Pro-valmentajaksi

Julkaistu

Hongan liigajoukkueen päävalmentaja Omar Adlani valmistui UEFA Pro-valmentajakoulutuksesta. UEFA Pro on korkein tarjolla oleva valmentajatutkinto.

Olen iloinen, että se on vihdoin tehty. Kokemus oli fantastinen ja ehdottomasti auttaa minua näkemään eri puolen lajista ja siitä, miten lähestyn valmentamista. Työkuorma oli toki suuri, mutta se oli välttämätöntä ja auttoi minua paljon sellaisen prosessin rakentamisessa, johon voi luottaa, Adlani sanoo.

Kiitos kouluttajille ja kurssikavereilleni, joilta olen oppinut paljon viimeisen puolentoista vuoden aikana. Ja lisäksi pelaajille, jotka olivat tärkeässä roolissa tässä prosessissa ja ovat auttaneet minua paljon kasvamaan, hän summaa.

Honka onnittelee Adlania hienosta saavutuksesta!

Back to top