Etsi tältä sivustolta

Hongalle täysi pistepotti Pihlajamäestä

Julkaistu

Honka matkasi naapurikaupunki Helsingin puolelle Pihlajamäkeen kohtaamaan PK-35:den. Espoolaiset olivat läpi ottelunhallitsevampi osapuoli ja nappasivat pisteet mukaan 3-1 voitolla.

Avausjakso

Ensimmäinen parikymmentä minuuttia mentiin ilman sen suurempia maalipaikkoja kumpaankaan päähän. 27. minuutilla Matilda Kuusniemi Fishwick laukoi kaukaa vasemmallaan, mutta ohi maalin. Hetkeä myöhemmin Noora Juusela pelasi Wilma Sjöholmille boksiin, mutta laukaus nousi hieman maalin ylitse.

Ottelun avausmaali nähtiin noin kymmenen minuuttia myöhemmin. Juusela nosti pallon linjan taakse Sjöholmille, joka viimeisteli hienosti yläkulmaan.

Hongan 1-0 johdossa mentiin myös tauolle.

Noora Juusela vapauttaa Wilma Sjöholmin maalintekoon!

Toinen jakso

Hongalla oli tilaisuus lisätä johtoaan heti toisen jakson alussa. Kuusniemi Fishwick syötti Juuselalle, mutta laukaus boksin rajoilta meni hieman ohitse

54. minuutilla Honka lisäsi johtonsa kahteen. Venla Lamberg keskitti ja pallo tuli lopulta Saara Lappalaiselle, joka siirsi sen verkkoon.

Saara Lappalaisen 2-0 maali!

PK-35 nousi maalin päähän 63. minuutilla. Peppi Pisilä nousi oikeaa laitaa ja syötti takaviistoon Inka Martikaiselle, joka laukoi tarkasti alakulmaan.

Honka kuittasi kuitenkin kavennusosuman samantien. Lappalainen syötti ja Elli Seiro pääsi viimeistelemään 3-1 lukemat.

Elli Seiro kuittasi PK-35:den kavennuksen samantien!

Nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi, joten Honka matkasi takaisin Tapiolaan kolme pistettä rikkaampana. Täysi pistepotti nosti joukkueen myös sarjassa neljänneksi.

Olen todella ylpeä siitä miten pelasimme! Pallollinen pelimme toimi pelinavaamisesta aina murtautumiseen asti. Olimme vaarallisia viimeisellä kolmanneksella ja viimeistely oli myös hyvällä mallilla. Erityisesti ihailin keskikenttämme syöttötyöskentelyä, meillä on aivan älyttömän taitava keskikenttä! Puolustussuuntaan taklaukset ja katkot ylempänä kenttää olivat myös avainasemassa, jotta saimme ajoissa pysäytettyä PK:n etenemisen. Haluan myös antaa erityiskiitoksen HK23-kannattajajoukollemme! He pitivät ääntä ja kannustivat joukkuettamme koko pelin ajan, mikä antoi ainakin itselleni ekstravoimaa ja intoa pelaamiseen, puolustaja Nana Yang kommentoi.

Ottelu oli Yangille viimeinen ennen paluuta Yhdysvaltoihin ja yliopistoon.

Olen jälleen todella kiitollinen ajastani Hongassa tänä kesänä. Koen että sain itseni hyvään tikkiin ja pelivireeseen, joten näillä eväillä olen valmis lähtemään Jenkkien intensiiviseen kauteen. Kiitos koko Hongan joukkueelle ja taustalle erinomaisesta joukkuehengestä ja treeniympäristöstä. Tuntuu haikealta jättää tämä porukka, sillä Hongassa ON AINA PARAS PÖHINÄ!!! Sanoin joukkueelle pelin jälkeen, että tässä ryhmässä on niin paljon jytyä, että heidän pitää pitää tavoitteet kirkkaana mielessä ja jatkaa kovaa työn tekemistä – mitali postilla mulle! Nana kiittää ja kuittaa tältä osin, kaikkea hyvää koko Honka-perheelle!

Hongan seuraavaa ottelua ei tarvitse kauaa odottaa, sillä jo tiistaina 1.8. keltamustat nähdään kotinurmella! Vastaan Tapiolan urheilupuistossa asettuu ONS klo 18.30 alkaen! Liput otteluun tästä!

Hongan avauskokoonpano:
#1 Sofia Manner (MV)
#4 Daniela Sandås
#7 Saara Lappalainen (86′ Sanra Pulliainen)
#9 Elli Seiro (86′ Ada Eronen)
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick
#23 Noora Juusela (72′ Iida Kainulainen)
#28 Eevi Sutela
#33 Wilma Sjöholm (80′ Annika Idman)
#34 Venla Lamberg (72′ Inka Kaivola)
#42 Noora Hämäläinen
#88 Nana Yang

Vaihdossa: #16 Iida Laine, #70 Veera Tammi (MV)

Back to top