Etsi tältä sivustolta

Honka keskiviikkona Järvenpäähän

Julkaistu

Honka matkaa keskiviikkona Järvenpäähän, jossa se kohtaa Suomen Cupin neljännellä kierroksella JäPS:n klo 19.00 alkavassa ottelussa!

Hyvän kauden pelannut Honka kärsi viime Kansallisen Liigan kierroksella vasta kolmannen tappionsa, kun HJK oli parempi luvuin 0-2. Honka löytyy kymmenen pelatun ottelun jälkeen sarjataulukosta neljänneltä sijalta.

Suomen Cupissa keskiviikon ottelu on Hongalle toinen. Se kaatoi kolmannella kierroksella KTP:n vieraissa 6-1, kun Jasmin Leppioja, Dakota Chan, Noora Juusela, Eevi Sutela ja Elli Seiro (2 maalia) vastasivat keltamustien osumista.

HJK-ottelussa ensimmäiset liigaminuuttinsa tällä kaudella pelasi myös Sanra Pulliainen. Viime kaudella liigatasolla debytoinut Pulliainen tuli kentälle ottelun 64. minuutilla. Loukkaantumisesta kuntoutunut laitapelaaja pelasi jo aikaisemmin samalla viikolla Kakkosessa EPS:n riveissä.

Oli mahtavaa palata takaisin pelikentille viime viikolla. Joukkuekavereiden tuki on ollut mahtavaa läpi kuntoutuksen. Treeneissä on todella hyvä meininki ja teemme yhdessä töitä kohti tavoitteitamme. Odotan tulevia pelejä innolla, Pulliainen sanoo.

JäPS löytyy Kakkosen B-lohkon sijalta viisi. Seitsemästä ottelusta se on kolmen voiton, yhden tasapelin ja kolmen tappion myötä saanut tililleen kymmenen pistettä. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa neljän maalin Mia Rintasalo.

Suomen Cupissa JäPS voitti kolmannella kierroksella Kolmosen HJS:n 2-0, kun Inka Rajala ja Maijanella Harinen viimeistelivät ratkaisevat osumat viimeisen kympin aikana.

Lauantain tappio on unohdettu ja olemme joukkueena kääntäneet valmistautumisen kohti keskiviikon peliä. Uskon, että keskiviikon peli tulee olemaan meidän pallonhallintaa ja uskon meidän saavan paljon maalipaikkoja, Pulliainen avaa lähtökohtia keskiviikon kamppailuun.

JäPS vs Honka Järvenpään lukion tekonurmella keskiviikkona 21.6. klo 19.00!

Back to top