Etsi tältä sivustolta

Liigakauden avauspisteet haussa lauantaina

Julkaistu

FC Honka hakee Kansallisen Liigan kauden 2022 avauspisteitään, kun joukkue kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan Esport Arenalla lauantaina 16.4. klo 16.00 alkaen PK-35 Vantaan!

Hongan alku liigakauteen on ollut haastava. Keltamustat kärsivät avausottelussaan tappion PK-35:delle ja viime kierroksella Ilves oli niukasti parempi. Ilves-ottelun jälkeen joukkue on saanut valmistautua rauhassa kohti lauantain ottelua ja hioa kuvioitaan kuntoon.

Takana on kaksi tappiota, joten kautemme ei ole alkanut odotetulla tavalla. Tulevissa otteluissa meidän on oltava yhtenäisempiä ja hyödynnettävä paremmin omia vahvuuksiamme. Voitonnälkä on varmasti suuri jokaisella pelaajalla, mutta sen on näyttävä myös pelaajien asenteessa kentällä, jos haluamme saada pisteitä. Olemme käyneet viikon aikana läpi paljon taktisia asioita, joiden uskon parantavan peliämme. Jos onnistumme yhdistämään taktiset asiat ja pelaamisen omilla vahvuuksillamme, uskon vahvasti, että pisteet jäävät lauantaina Espooseen, puolustaja Aino Nurmi sanoo.

Hongan maalitili on liigan osalta vielä avaamatta. Suomen Cupin peleissä keltamustien tehokkain maalintekijä oli kolmen maalin Wilma Spets. Nurmi, Elli Seiro, Ida Heikkinen, Saana Hartikainen, Inka Kaivola, Matilda Kuusniemi Fishwick ja Nuppu Rahkonen tekivät kukin yhden maalin.

PK-35 Vantaa on ottanut kahdella ensimmäisellä liigakierroksella voitot, kun nousijajoukkueet ONS (2-1) ja NJS (2-0) ovat kaatuneet. Vantaalaisten tekemät neljä maalia ovat jakautuneet puoliksi kaksikolla Netta KosoKaroliina Autio, kun molemmat ovat osuneet kummassakin ottelussa.

Suomen Cupissa PK-35 Vantaa voitti oman lohkonsa kaatamalla Åland Unitedin (3-2), HJK T18:n (7-0) ja VJS:n (5-0) Tie noui pystyyn Hongan tapaan puolivälierissä, kun HJK oli niukasti parempi voittaen jatkoajalla 3-2.

Viime kaudella viidenneksi sijoittuneen joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa. Suurimmaksi menetykseksi voitaneen nimetä HJK:hon vaihtanut Oona Sevenius, joka oli kymmenellä maalillaan joukkueen viime kauden kovin maalitykki. Uusia pelaajia ovat mm. TiPS:stä saapuneet Elina Mankki ja Jenna Huttunen, sekä viime kausina Honkaa edustanut Rebecca Kindstedt.

– PK-35 Vantaa on vahva pallonhallintajoukkue, jota vastaan pelit ovat viime kausina olleet kovaa vääntöä. Odotan, että lauantaina on jälleen tulossa tasainen kamppailu pisteistä, Nurmi toteaa.

FC Honka vs PK-35 Vantaa lauantaina 16.4 klo 16.00 Esport Arenalla!

Sisätiloissa kapasiteetti on rajallinen (200), joten saavu paikalle ajoissa!
Osta kausikorttisi klikkaamalla tästä ja ole mukana keltamustien tarinassa! Kausikortteja voit ostaa myös ottelusta! Yksittäisiä ottelulippuja voit ostaa paikan päältä viiden euron hintaan. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun maksutta.

Kannustetaan yhdessä Honka voittoon! Tervetuloa!

Back to top