Etsi tältä sivustolta

Suomen Cupin puolivälierässä sunnuntaina vastassa PK-35

Julkaistu

Honka kohtaa Suomen Cupin puolivälierässä PK-35:den sunnuntaina 6.3. kello 19.00. Ottelua voi seurata viisi euroa maksavan striimin kautta, johon pääset tästä!

Honka on esiintynyt talvikauden aikana vahvasti. Se on voittanut kaikki kolme Suomen Cupin lohkovaiheen otteluaan, kun Ilves, Ilves/2 ja TPS/T18 kaatuivat yhteismaalein 11-0. Erityisesti puolustuspelaaminen on siis toiminut, kun keltamustien verkko ei ole heilunut Cupin otteluissa kertaakaan.

Aloitimme Suomen Cupin kolmella voitolla. Tuloksellisesti voimme olla tyytyväisiä jatkopaikkaan, mutta pyrimme tietenkin kehittämään peliämme jokaiseen otteluun. Etenkin Ilvestä vastaan esiinnyimme vahvasti ja haluamme tuoda samanlaista tekemistä tulevaan otteluun, puolustaja Senja Salo sanoo.

Honka on päässyt käyttämään lähes koko ryhmäänsä laajasti ja myös täksi kaudeksi joukkueeseen liittyneet pelaajat ovat päässeet hyvin sisään. Viime ottelussa saatiin myös iloisia uutisia, kun kapteeni Milla Punsar pelasi ensimmäiset minuuttinsa moneen kuukauteen. Myös maalintekovastuu on jakautunut laajalle rintamalle. Kolmen maalin Wilma Spetsin lisäksi maalinteossa ovat onnistuneet kertaalleen Elli Seiro, Ida Heikkinen, Saana Hartikainen, Inka Kaivola, Aino Nurmi, Matilda Kuusniemi Fishwick ja Nuppu Rahkonen. Yksi maali on merkitty vastustajan omaksi maaliksi.

PK-35 voitti Hongan tapaan oman lohkonsa. Pihlajamäkeläisten saldoksi tuli seitsemän pistettä maalierolla 8-2. Ensimmäisessä ottelussaan se jäi FC Sportia vastaan maalittomaan tasapeliin, mutta sen jälkeen joukkueen maalihanat aukesivat. Niin HPS, kuin viimeisimpänä VIFK:kin kaatuivat samoin 4-1 lukemin.

Kuten Hongalla, myös PK:n maalit ovat jakautuneet laajasti. Maalinteossa on onnistunut seitsemän eri pelaajaa, Marie Mäkisen ollessa ainoa kaksi maalia viimeistellyt.

Honka ja PK-35 kohtasivat viime kaudella kahdesti. Kotonaan Honka voitti 2-0 Jasmin Leppiojan ja Aino Vuorisen maaleilla ja Pihlajamäessä päädyttiin Hongan hallinnasta huolimatta maalittomaan tasapeliin.

Sunnuntain vastustajan riveistä löytyy myös muutama Honka-paidastakin hyvin tuttu pelaaja. Viime kaudella keltamustia edustaneista pelaajista joukkueessa pelaa kolmikko Krista Hakala, Katja Hakala ja Suvi Kärkkäinen.

Aikaisemmin olemme pelanneet tasaisia otteluita PK-35:tä vastaan. Heillä on monipuolinen ja yhtenäinen joukkue, joten saamme varmasti kovan vastuksen sunnuntain peliin, Salo kommentoi.

Suomen Cupin välierä FC Honka vs PK-35 siis sunnuntaina 6.3. Esport Arenalla kello 19.00 alkaen. Ottelua voi seurata suorana viiden euron hintaan SolidSportin kautta näkyvästä striimistä!

Back to top