Etsi tältä sivustolta

Suomen Cupin lohkovaihe päätökseen sunnuntaina

Julkaistu

Honka päättää Suomen Cupin lohkovaiheen omalta osaltaan sunnuntaina, kun keltamustat kohtaavat TPS/T18 joukkueen Espoonlahden tekonurmella kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana viiden euron striimin kautta, johon pääset klikkaamalla tästä!

Honka on voittanut molemmat kaksi edellistä Cup-otteluaan. Ensin Ilves/2 kaatui 3-0 Nuppu Rahkosen ja Wilma Spetsin onnistuessa maalinteossa (avausmaali merkittiin vieraiden omaksi maaliksi) ja viimeksi kaatui Ilveksen liigajoukkue samoin lukemin. Kyseisessä pelissä maalihanat avasi päällään Saana Hartikainen, Aino Nurmi tuplasi johdon ja Matilda Kuusniemi Fishwick ampui loppulukemat muutamaa minuuttia ennen päätösvihellystä upealla kaukolaukauksella.

Pelaamisemme on edistynyt talven aikana paljon ja odotukset tulevan suhteen ovat korkealla. Uskon, että pystymme kuitenkin vieläkin parempaan. Etenkin edellinen Ilves-ottelu oli meiltä todella hyvä ja pyrimme säilyttämään vähintään sen tason sunnuntain matsissa, maalivahti Emma Immonen ennakoi.

Immonen pelasi puolet ensimmäisestä Cupin ottelusta, Liisa Tuomen vartioidessa Hongan maalia toisella nelivitosella. Viime ottelussa Immonen piti maalinsa puhtaana koko ysikymppisen ajan. Hongan verkkoon ei siis ole tämän vuoden Suomen Cupissa tehty vielä maaliakaan.

TPS/T18 on pelannut Hongan tapaan kaksi ottelua. Turkulaiset kärsivät ensin 0-9 tappion Ilvekselle, jonka jälkeen tamperelaisten kakkosjoukkue oli vahvempi 2-0. Mustavalkoisten mahdollisuudet jatkoon ovat siis jo menneet, mutta joukkue antaa varmasti kaikkensa myös sunnuntaina.

Sunnuntain vastustajasta emme tiedä paljoa, mutta en usko sen haittaavan pelaamista. Lähdemme jokaiseen otteluun täysillä, oma peli edellä. Pyrimme pitämään tempoa yllä ja käyttämään vahvuuksiamme: nopeita hyökkäyksiä ja pallonhallintaa, Immonen sanoo.

Hongalle riittää ottelusta pistekin lohkovoiton varmistamiseen. Toistaiseksi Ilves on paremman maalieronsa ansiosta tasapisteissä edellä, mutta se on jo pelannut kaikki kolme otteluaan. Suomen Cupin puolivälierävaiheeseen jatkavat lohkovoittajat jokaisesta kuudesta lohkosta, sekä kaksi parasta lohkokakkosta.

Immonen valittiin viime kauden päätteeksi Kansallisen Liigan vuoden maalivahdiksi ja hän juhli Kuopiossa suomenmestaruutta. Hän kokee kotiutuneensa hyvin Honkaan niin kentällä, kun sen ulkopuolellakin.

Viimeisten kuukausien aikana olen päässyt hyvin joukkueeseen sisään ja porukka tuntuu jo itselle tutulta. Viihdyn Hongassa erinomaisesti ja etenkin harjoituksissa huokuva positiivinen ilmapiiri ja tahto kehittyä joka päivä ovat ilahduttaneet minua, Immonen iloitsee.

Back to top