Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa katsomoon! Infoa su 6.6. FC Honka-Åland United ottelutapahtumasta

Julkaistu

FC Hongan sunnuntaina 6.6. kello 14.00 pelattavaan Kansallisen Liigan otteluun Åland Unitedia vastaan voidaan ottaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella yleisöä. Koronarajoitusten mukaisesti tapahtumassa on kaksi viidenkymmenen hengen suljettua aluetta. Yhteensä otteluun pääsee siis sata katsojaa.

Hongan Kansallisen Liigan otteluihin myydään tällä kaudella aiemmista vuosista poiketen lippuja. Lippukauppaan pääset klikkaamalla tästä! Stadionalueella ei ole lipunmyyntipisteitä. Lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Esport Arenalla ja Esport Centerissä.

– Siirrymme muutoksen myötä noudattamaan samaa käytäntöä kaikkien muiden Kansallisen Liigan seurojen kanssa. Saimme jonkin verran painettakin muilta seuroilta asiassa ja ymmärrän sen, sillä onhan kyseessä pääsarjatason tuotteen arvostukseen liittyvät asiat. Eiväthän Veikkausliigankaan ottelut ole ilmaisia, sanoo FC Honka ry:n puheenjohtaja ja naisten edustusjoukkueen manageri Mariet Louhento.

Lippujen hinnat:
Aikuinen 10€
Lapsi (6-12v) 5€
Lapsi (0-5v) 0€
Opiskelija ja Eläkeläinen 5€ (Todiste esitettävä portilla)
Inva-katsojan saattaja sisään maksutta

– Tarjoamme varmasti lipuille korkeatasoista vastinetta ja huippujalkapalloa jokaisessa ottelussa. Toivottavasti katsojat löytävät paikalle koronarajoitusten nyt vihdoinkin pikkuhiljaa purkautuessa, Louhento jatkaa.

Kausikorteilla ei rajoituksista johtuen ole vapaata kulkua otteluun. Hongan Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kausikorttilaisten tulee lunastaa maksuton ottelulippu. Veikkausliigan kausikortilla lipun voi lunastaa lippukaupasta, Kansallisen Liigan kausikortilla lippu tulee lunastaa joko Esport Arenan tai Esport Centerin lipunmyyntipisteistä.

Katsojien sisäänkäynnit ovat pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä oleva Gate 1, sekä pääkatsomon takana, Koivu-Mankkaan tien puolella sijaitseva pääportti Gate 2. Ottelua voi seurata pääkatsomossa (A, B C/VIP, D, E), Loungen kattoterassilla, tai kentän päätyjen seisomakatsomoissa.

Molemmilla alueilla on yhdenmukaiset palvelut: oma sisäänkäynti, kioski ja käymälät. Edellytämme ottelutapahtumassa kasvomaskin käyttöä. Pidäthän myös huolen hyvästä käsihygieniasta, sekä turvaväleistä muihin katsojiin. Käsidesiä on saatavilla sisääntuloporteilla, kioskien yhteydessä, sekä käymälöissä.

Ethän tule ottelutapahtumaan sairaana tai jos sinulla on minkäänlaisia koronavirustautiin sopivia oireita. Tällöin voit seurata ottelua suorana Ruutu+ -palvelusta.

Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jotta kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti. Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

Back to top