Etsi tältä sivustolta

Krista ja Katja Hakala lainasopimuksella PK-35:den riveihin

Julkaistu

Keskikenttäpelaaja Krista Hakala ja hyökkääjä Katja Hakala siirtyvät heinäkuun loppupuolelle ulottuvilla lainasopimuksilla PK-35:een. Katja Hakalan siirto tapahtuu saman tien, Krista Hakala siirtyy viikonlopun kierroksen jälkeen.

– Meillä on laaja rinki ja terveystilanteemme on pysynyt hyvänä. Emme ole voineet kierrättää pelaajia myöskään kakkosjoukkueessa tai BSM:ssä, sillä koronatilanteen vuoksi kyseiset sarjat eivät ole vielä käynnissä. Tämä on mielestämme paras ratkaisu, sillä pelaajat saavat nyt vakituisesti peliaikaa, taustoittaa päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

Lainasiirrosta on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä pelaajien kanssa. He pääsevät myös itselleen tuttuun seuraan, sillä molemmat edustivat PK-35:ttä viime kaudella.

Back to top