Etsi tältä sivustolta

FC Honka kohtaa torstaina PK-35:den

Julkaistu

Kansallisen Liigan kautensa tasapelillä ja voitolla avannut Honka saa torstaina vieraita naapurikaupunki Helsingistä, kun PK-35 saapuu Tapiolaan. Ottelu pelataan 18.30 alkaen Tapiolan urheilupuiston TN 1:llä ilman yleisöä. Sitä voi seurata suorana Ruutu+:n kautta!

Avausottelussaan Ilveksen kanssa 2-2 tasapelin pelannut Honka kohtasi viime kierroksella vieraskentällä JyPK:n. Honka hallitsi ottelua alusta saakka ja siirtyikin 33. minuutilla Heini Toivosen rangaistuspotkumaalilla johtoon. Lisämaaleja ei muutamista hyvistä paikoista huolimatta nähty, joten pisteet matkasivat maalin erolla Espooseen. Neljällä kerätyllä pisteellä Honka lähtee kolmannelle kierrokselle sarjan neljänneltä sijalta, tasapisteistä Åland Unitedin kanssa. Sarjan kärkikaksikko HJK ja KuPS ovat kaksi pistettä karussa.

Honka on osunut kahdessa ottelussa itse kolmesti, kun taas omiin on mennyt kaksi maalia. Keltamustien maalitilastossa yhden maalin Toivosen lisäksi ovat iskeneet Milla Punsar ja Wilma Spets.

– Viime lauantain pisteet olivat tärkeät ja saimme pelattua ensimmäisen nollapelimme! Myös pelillisesti nähtiin edistystä sarja-avauksesta ja seuraavat kehitysaskeleet otamme torstaina. Maaleja meille on vaikea tehdä, mutta meidän täytyy vielä itse viimeistellä paikoistamme tehokkaammin, sanoo keskikenttäpelaaja Saara Lappalainen.

Hongan tapaan myös PK-35 nappasi viime kierroksella voiton, kun HPS kaatui lopulta selvin 6-1 lukemin. Anita Abu iski ottelussa peräti hattutempun ja maajoukkueeseenkin noussut, joukkueensa viime kauden paras maalintekijä Amanda Rantanen osui kahdesti.

Avausottelussaan PK-35 koki kotikentällään 0-3 tappion TiPS:ille, joten torstain otteluun se lähtee kolme pistettä keränneenä pisteen Hongan perässä.

Joukkueiden viime kauden kohtaamisissa voitot jaettiin tasan 1-1. PK-35 onnistui yllättämään Hongan Tapiolassa hakemalla 1-0 voiton. Honka otti maukkaan revanssin Pihlajamäessä, nappaamalla 4-0 voiton. Kaksi maalia iskeneen Jasmin Leppiojan lisäksi Milla Punsar ja Inka Kaivola onnistuivat kyseisessä ottelussa maalinteossa.

Honka ja PK-35 kohtasivat myös ennen kauden alkua pelatussa harjoitusottelussa (4×30 min), jonka pihlajamäkeläiset onnistuivat voittamaan 3-2.

– PK-35 tulee varmasti olemaan kova vastus, minkä näimmekin vastikään pelatussa keskinäisessä harjoitusottelussamme. Siitä jäikin meille hieman hampaankoloon ja näytönhalu on kova! Pidämme huolen siitä, ettei Tapiolasta mikään joukkue pysty meiltä ainakaan täysiä pisteitä viemään, Lappalainen toteaa.

Lisämausteensa torstain otteluun tuo myös se, että viime kaudella PK:n riveissä pelanneet Katja ja Krista Hakala edustavat tällä kaudella jälleen Honkaa.

Suoraan lähetykseen FC Honka vs PK-35-ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Back to top