Etsi tältä sivustolta

Katarina Naumanen puolustaa Hongan maalia myös ensi kaudella

Julkaistu

Ensimmäisen kautensa Hongassa 2020 pelanneella Naumasella on kokemusta ulkomaita myöten.

Naumasen, 25, päättynyttä kautta häiritsivät vammat, mutta hän pelasi yhteensä kymmenessä Kansallisen Liigan ottelussa, sekä talvella kolmessa Suomen Cupin ottelussa. Maaleja syntyi yksi kappale, kun topparin pusku upposi TiPS:n verkkoon joukkueiden elokuisessa kohtaamisessa.

Naumanen on kokenut liigapelaaja, sillä tilillä on jo 153 liigaottelua. Hongan lisäksi toppari on edustanut Suomessa Pallokissoja, HJK:ta sekä KuPS:ia, ja ulkomailla norjalaista Stabækia ja UC Floridaa. Maaotteluita Helmareissa on yhteensä kaksikymmentä.

– Viime kauden alku oli henkilökohtaisesti hankala. Sain kuitenkin joukkueelta, valmennukselta ja seuralta hyvän tuen, mikä mahdollisti kentälle paluun. Tästä syystä oli minulle luonnollista jatkaa kehittymistä pelaajana Hongassa. Meillä on kilpailullinen ryhmä, jonka viime kausi jätti erittäin nälkäiseksi. Haluan ehdottomasti satsata tänä vuonna siihen, että pystyn antamaan joukkueelle täyden oman panokseni, Naumanen kommentoi.

– Kata on todellinen liideri, jota jokainen valmentaja kaipaa kentälle. Hänellä on erittäin hyvä taktinen ymmärrys, jonka myötä hän pystyy ohjaamaan puolustuslinjasta käsin koko joukkuetta. Lisäksi hän on vahva kaksinkamppailuissa, hyvä pääpelaaja ja taitava avaamaan peliä, sanoo päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

#MeOllaanHonka

Back to top