Etsi tältä sivustolta

Honka sunnuntaina JyPK:n vieraaksi

Julkaistu

FC Honka palaa ottelutauolta jälleen peleille sunnuntaina 27.9., kun keltamustat matkaavat Jyväskylään JyPK:n vieraaksi. Ottelu käynnistyy Harjulla kello 16.00. Jos et pääse paikan päälle, näyttää Ruutu+ ottelun tuttuun tapaan suorana lähetyksenä.

Honka lähtee otteluun sarjan kuudennelta sijalta. Kolmestatoista ottelusta keltamustilla on kasassa viisi voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota, ja sen myötä kahdeksantoista pistettä. Viime kierroksella Honka koki 0-1 tappion TPS:lle.

– Edellinen ottelumme oli tuloksellisesti pettymys, mutta siitä on käännetty katseet kohti tulevaa, ja voitontahtomme on kova, sanoo joukkueen kapteeni Milla Punsar.

Hongan paras maalintekijä on viisi maalia laukonut, koko Kansallisen Liigan maalipörssin viidenneltä sijalta löytyvä Dana Leskinen.

Sunnuntain kotijoukkue JyPK löytyy sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta, tasapisteissä sijaa ylemäpänä olevan Ilveksen kanssa. Viimeisimmässä ottelussaan jyväskyläläiset voittivat TPS:n luvuin 2-1.

Kesken kauden Jyväskylään palannut Henna Honkanen on ollut kovassa vireessä. Vain kuusi ottelua pelannut Honkanen on neljällä maalillaan joukkueensa paras maalintekijä.

Sarjasijoituksestaan huolimatta JyPK on näyttänyt tällä kaudella olevansa erittäin vaarallinen joukkue. Se kaatoi mm. HJK:n kotikentällään 2-0 lukemin. Punsar tietääkin, että vastaan tulee hyvä joukkue.

– Vaikka JyPK on sarjataulukon häntäpäässä, on se näyttänyt hyviä otteitta mm. HJK:ta vastaan ja taistelee nyt tärkeistä pisteistä. Meillä on kuitenkin hyvä valmistautuminen joukkueena takana ja olemme valmiina hakemaan kolme pojoa Espooseen! Tiedän varmuudella, että ensimmäiset Honka-fanit ovat jo päivää ennen ottelua Jyväskylässä, mutta fanikatsomossa on vielä tilaa, joten nähdään Harjulla!, hän päättää.

Honka ja JyPK ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kerran aiemmin. Tapiolan urheilupuistossa nähtiin tasainen kamppailu, jonka Honka lopulta voitti Dana Leskisen ja Vilma Hakalan maaleilla 2-1.

JyPK-ottelun jälkeen Honka jatkaa vierasotteluiden tiellä, sillä keltamustat matkaavat lauantaina 10.10. Pihlajamäen MagneCit Areenalle PK-35:den vieraaksi kello 14.00 alkavaan otteluun. Hongan seuraava kotiottelu Tapiolan urheilupuiston nurmella pelataan perjantaina 16.10. kello 18.30 alkaen. Silloin vieraaksi saapuu HJK. Tervetuloa kannustamaan keltamustat voittoon!

Back to top