Etsi tältä sivustolta

FC Honka sunnuntaina PK-35 Vantaan vieraaksi

Julkaistu

FC Honka matkaa ylihuomenna sunnuntaina 30.8. naapurikaupunkiin Vantaalle, kun joukkue kohtaa Myyrmäen stadionilla PK-35 Vantaan. Ottelu käynnistyy kello 17.00.

FC Honka on kääntänyt kolmen tappiollisen ottelun jälkeen vireensä jälleen paremmaksi. Viimeisestä kahdesta ottelusta kasassa on neljä sarjapistettä, kun Ilves kaatui 3-2 ja viime kierroksella päädyttiin TiPS:n kanssa pistejakoon luvuin 2-2.

Honka johti TiPS:iä vastaan kahdesti, mutta molemmilla kerroilla tikkurilalaiset onnistuivat tulemaan vielä tasoihin. Keltamustien maaleista ottelussa vastasivat Katarina Naumanen sekä Tiia Savolainen.

– Viime kierroksen pistejako TiPS:iä vastaan jäi varmasti kaivelemaan hampankoloon, vaikka ottelu olikin meiltä hyvä! Pisteistähän Kansallisessa liigassa pelataan. Sunnuntain vastustaja PK-35 Vantaa lukeutuu entisiin seuroihini ja väännöt heitä vastaan ovat aina olleet hyvin tasaisia, kommentoi Hongan hyökkääjä Jasmin Leppioja.

Joukkueet lähtevät sunnuntain otteluun sarjan peräkkäisiltä sijoilta. FC Honka on seitsemäntenä neljällätoista pisteellä, ja pisteen enemmän kerännyt PK-35 Vantaa sijan edellä kuudentena. Keltamustilla on tosin vantaalaisia yksi ottelu vähemmän pelattuna.

– Joukkueessa on ollut huikea fiilis kuluneilla viikoilla ja olemme pystyneet valmistautumaan peleihin erinomaisesti. Uskon ja tiedän meidän olevan vahvoja, koska pelaajatilanteemme on mitä erinomaisin tällä hetkellä. Sunnuntaina tulette näkemään vahvan ja taistelutahtoisen Hongan Vantaan illassa, Leppioja lupaa.

Pääsarjatasolle täksi kaudeksi palannut PK-35 Vantaa on voittanut yhdestätoista pelaamastaan ottelusta neljä. Tasapelejä on kasassa kolme ja neljästi vantaalaiset ovat joutuneet toteamaan vastustajan paremmakseen.

Honka-otteluun joukkue lähtee hyvävireisenä, sillä se ei ole hävinnyt viimeiseen viiteen liigaotteluun kertaakaan. Viimeisestä viidestä joukkue on voittanut kolme ja pelannut kaksi tasan. Viime kierroksella se kaatoi PK-35:den niukasti 2-1. Joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa kolmikko Oona Sevenius, Wilma Forsblom ja Netta Koso, joista jokaisella on tältä kaudelta kolme liigamaalia.

Honka on tehnyt tällä kaudella yhteensä viisitoista maalia. Neljä niistä on laukonut Dana Leskinen. Kahdesti ovat onnistuneet Tiia Savolainen, Inka Kaivola, Milla Punsar ja Vilma Hakala, ja kerran Riikka Hannula, Wilma Spets, sekä juuri TiPS:iä vastaan osunut Katarina Naumanen.

Honka ja PK-35 Vantaa kohtasivat aiemmin tällä kaudella Tapiolassa. Silloin vierailijat menivät Seveniuksen maalilla johtoon, mutta Honka tuli rinnalle ja ohi. Keltamustien tasoituksen teki Milla Punsar ja voittomaalin laukoi Riikka Hannula.

PK-35 Vantaa-FC Honka pelataan siis sunnuntaina 30.8. Myyrmäen stadionilla kello 17.00 alkaen.

Ottelua voi seurata suorana myös Ruudusta, sekä YleTV 2:selta!

Kotikentälleen Tapiolan urheilupuistoon Honka palaa lauantaina 5.9. Silloin kello 16.00 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu Kansallisen Liigan toinen keltamusta joukkue, KuPS. Tervetuloa!

Back to top