Etsi tältä sivustolta

FC Honka palaa kotikentälle, TiPS vieraaksi

Julkaistu

FC Honka palaa kotikentälleen kolmen vierasottelun jälkeen, kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 26.8. kello 19.00 alkavaan kamppailuun saapuu TiPS.

Honka katkaisi kolmen ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa viime kierroksella kaatamalla Ilveksen Tammelassa. Voitto oli todellinen osoitus Hongan joukkueen henkisestä kantista, sillä vielä 60. minuutilla keltamustat olivat kahden maalin tappioasemassa. Wilma Spetsin, Tiia Savolaisen ja Inka Kaivolan maalit toivat kuitenkin upean nousun päätteeksi Hongalle täyden pistepotin.

– Viime kierroksen Ilves-voitto oli koko joukkueelle todella tärkeä henkisellä tasolla, kun saimme lyhyen tappioputken vihdoin pakettiin. Meillä on ollut todella hyvä meininki joukkueen sisällä ja toivottavasti saamme sen taas siirrettyä kentälle, kommentoi hyökkääjä Aino Vuorinen TiPS-ottelun alla.

Vuoriselle Ilves-ottelun minuutit olivat kauden ensimmäiset. Hän kärsi alkukauden loukkaantumisesta, ja palasi innolla takaisin pelikentälle.

– Olen todella innoissani, että sain vihdoin omaltakin osalta kauden vauhtiin. Oli rankkaa katsoa alkukausi katsomosta, mutta olen nyt ehtinyt kerätä nälkää pelata koko alkukauden edestä, hän sanoo.

Vuorisen lisäksi Ilves-ottelussa pelasivat loukkaantumistensa jälkeen myös Katarina Naumanen ja Riikka Hannula. Lisäksi pitkään sivussa ollut maalivahti Nea Laitela, sekä viime kauden päätösottelussa loukkaantunut keskikenttäpelaaja Suvi Kärkkäinen pelasivat kauden avausminuuttinsa lauantaina Hongan kakkosjoukkueen kaataessa FC Kuusysin 5-2.

Keskiviikon vastustaja TiPS on ollut koko alkukauden erittäin vahva ja on vahvasti mukana kärkitaistelussa. Pauliina Miettisen valmentama tikkurilalaisryhmä koki kauden avaustappionsa vasta viime kierroksella, kun Åland United oli parempi luvuin 0-3. Nyt sarjakakkosena oleva TiPS oli ennen viime kierrosta voittanut kuusi ottelua ja pelannut kolmesti tasan.

Joukkueen paras maalintekijä on kuuteen otteluun kuudesti maalannut Roosa Ariyo, mutta tähtihyökkääjä on valitettavan loukkaantumisen vuoksi pitkään sivussa. Tehoja joukkueesta löytyy toki muiltakin pelaajilta. Nora Lehto on kolmella maalillaan joukkueen sisäisen maalipörssin kakkosena ja kaksikko Elli-Noora KainulainenJenna Topra löytyy Kansallisen Liigan syöttöpörssin sijoilta neljä ja kuusi.

Honka lähtee otteluun varmasti erittäin revanssihaluisena, sillä kauden toisella kierroksella keltamustat kärsivät Tikkurilassa 3-1 tappion.

Vuorinen tietää TiPS:n olevan erittäin kovatasoinen ryhmä.

– Keskiviikon ottelusta tulee varmasti kovatempoinen ja tasainen ottelu. TiPS on hyvä liikuttamaan palloa nopeasti ja vaarallisesti hyökkäysalueella, joten tilaa heille ei saa antaa yhtään. Voittoon vaaditaan varmasti parasta peliämme, mutta puhun koko joukkueen puolesta kun sanon että Honka ei halua hävitä enää otteluakaan tällä kaudella!

FC Honka-TiPS siis Tapiolan urheilupuistossa keskiviikkona 26.8. kello 19.00 alkaen. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, tervetuloa kannustamaan FC Honka voittoon!

Back to top