Etsi tältä sivustolta

Saara Lappalainen ja FC Honka jatkosopimukseen

Julkaistu
Lappalainen, 20, aloittaa jo neljännen kautensa Hongassa ja on vakiinnuttanut paikkansa joukkueessa varmoilla suorituksillaan.

Lappalainen esiintyi päättyneellä kaudella Hongan paidassa yhdeksässätoista ottelussa ja kellotti yhteensä 1646 minuuttia peliaikaa. Lappalainen jatkaa innolla keltamustissa.

– On mahtavaa jatkaa pelaamista Hongan paidassa ja odotankin tulevaa kautta innolla! Hongassa on loistavat olosuhteet treenata ja kehittyä, ja joukkue on täynnä upeita ihmisiä. Edellinen kausi oli hyvä osoitus siitä, miten kehityskykyinen joukkue olemme, joten tästä on loistava jatkaa, hän kommentoi.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä kehuu erityisesti Lappalaisen otteiden tasaisuutta.

– Nuoresta iästään huolimatta Saara on jo ehtinyt vakiinnuttamaan asemansa joukkueen runkopelaajana, jonka pelisuoritukset ovat aina luotettavalla tasolla. Saaralla on erinomainen pelisilmä etenkin puolustussuuntaan, ja hän pystyy huolehtimaan joukkueen tasapainosta oikea-aikaisilla liikkeillään, Lappi- Seppälä toteaa.

Lappalainen on ollut jo mukana Naisten A-maajoukkueringissä ja viime vuonna hänet palkittiin Captain’s Ball -gaalassa vuoden lupaavana nuorena pelaajana. Päävalmentaja haluaa olla mahdollistamassa askeleita myös maajoukkueen puolella.

– Saara on yksi potentiaalisimpia tulevaisuuden A-maajoukkuepelaajia. Sekä pelaaja, että seura tekevät kaikkensa, jotta tämä kehitysaskel olisi mahdollista ottaa jo tulevalla kaudella. Olen todella iloinen, että näin motivoitunut ja esimerkillinen pelaaja haluaa jatkaa joukkueessamme, Lappi-Seppälä sanoo.

#Honka2020

Back to top