Etsi tältä sivustolta

Riikka Hannula jatkaa FC Hongassa

Julkaistu
Hannula kuuluu joukkueen kokeneempaan kaartiin – tuleva kausi on 29-vuotiaalle hyökkääjälle jo viides Hongan keltamustassa paidassa.

On upeaa aloittaa jo viides kausi Hongassa ja kantaa Honka-paitaa päällä. Tämä oli minulle ykkösvaihtoehto jatkolle. Uskon, että pystyn tällä hetkellä kehittymään pelaajana Hongassa kaikista parhaiten. Täällä on aina hoidettu harjoitteluolosuhteet ja muut asiat erittäin hyvin, Hannula kommentoi.

Hannula viimeisteli päättyneellä kaudella kuusi osumaa, mutta kärsi myös harmillisista
loukkaantumisista. Hän pelasi Naisten Liigassa yhteensä kaksitoista ottelua ja 906 minuuttia.

En malta odottaa kauden alkua. Hampaankolossa on viime kauden pitkä loukkaantuminen. Kuntoutus on nyt kuitenkin tehty ja odotukset ensi kaudelle ovat korkealla niin omalla kuin joukkueenkin kohdalla. Pystyimme jo edellisen kauden aikana näyttämään kaikille mihin tämä upea joukkue pystyy, ja tiedän että pystymme vielä parempaan. Edellisellä kaudella rakensimme loistavan pohjan tulevalle kaudelle ja tästä on loistava jatkaa, Hannula summaa.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä odottaa hyökkääjältään paljon ensi kaudella.

Viime kaudella Riikka oli epäonninen ja kärsi useammasta vaivasta. Olen täysin vakuuttunut, että hän tulee ensi kaudella rautaisella asenteellaan näyttämään osaamisensa. Hänellä on vielä paljon annettavaa niin omalle joukkueelleen kuin koko liigallekin, Lappi-Seppälä summaa.

Hannula tuo Hongan ryhmään kokemusta ulkomaan kenttiä myöten, sillä hän on pelannut aiemmin urallaan myös Italiassa ja Espanjassa.

–Riikka aiheuttaa alati painetta vastustajan puolustukselle ja on tehokas viimeistelijä. Hän on oiva esimerkki siitä, että kovalla työllä ja intohimolla voi vuodesta toiseen kehittyä myöhemmälläkin iällä, Lappi-Seppälä toteaa.

#Honka2020

Back to top