Etsi tältä sivustolta

Jasmin Leppioja hyökkää Hongassa myös ensi kaudella

Julkaistu
Hongan hyökkäys vahvistuu entisestään, kun Jasmin Leppioja jatkaa keltamustissa. 19-vuotias hyökkääjä aloittaa Hongassa nyt toisen kautensa. Leppioja saapui päättyneelle kaudelle Honkaan PK-35 Vantaan riveistä. Hän on pelannut Naisten Liigaa myös lainalla Pallokissoissa.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälän mukaan Leppioja tuo fyysisenä pelaajana keltamustien hyökkäyspelaamiseen vahvan vaihtoehdon.

— Jasu on vahva target-tyyppinen hyökkäyspään pelaaja, joka omaa myös hyvät tekniset taidot sekä vahvan laukauksen. Varsinkin loppukaudella hän toi meille paljon lisää monipuolisuutta hyökkäyspelaamiseen. Hän on periksiantamaton ja kilpailuhenkinen pelaaja, joka ei pelkää heittää itseänsä likoon joukkueen puolesta, Lappi-Seppälä sanoo.

Leppioja pelasi päättyneellä kaudella kuudessatoista ottelussa. Pelaaja itse odottaa uutta kautta luottavaisin mielin.

Olen todella iloinen, että saan jatkaa pelaamista Hongassa ja odotan innolla tulevaa kautta. Joukkueessa on kovaa kilpailua ja mitä mahtavin joukkuehenki, jotka helpottivat päätöstäni jatkaa. Täällä on hyvät olosuhteet kehittyä ja treenata, joka näkyi jo edellisellä kaudella. Uskon että tulemme joukkueena kehittymään entisestään tulevalla kaudella, Leppioja kommentoi.

Back to top