Etsi tältä sivustolta

FC Honka ja maalivahti Pauliina Nuora jatkosopimukseen

Julkaistu
FC Honka on solminut maalivahti Pauliina Nuoran kanssa kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen. 25-vuotias maalivahti aloittaa keltamustissa viidennen kautensa.

Nuora vartioi päättyneellä kaudella hopeamitalit napanneen Hongan maalia yhteensä kahdeksassa ottelussa. Saldona oli kuusi voittoa, yksi tasapeli ja ainoastaan yksi tappio. Nollapelejä Nuora pelasi kolme. Hän uskoo, että myös ensi kaudesta tulee menestyksekäs.

– Olen otettu saadessani jatkaa Hongassa tulevalla kaudella. Odotan innolla ja mielenkiinnolla alkavaa kautta, sillä uskon, että joukkueen tarina on vasta alkamaisillaan. On mahtavaa, että tulevana kautena joukkueessa on sekä viime kaudelta tuttuja pelaajia, että loistavia uusia hankintoja, Nuora kommentoi.

Nuora on edustanut ennen Honkaan siirtymistään Naisten Liigassa Jyväskylän Pallokerhoa. Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälän mukaan hän on joukkueelle tärkeä pelaaja niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

– Pauliina on luotettava ja rauhallinen maalivahti, joka pystyy ohjaamaan puolustuslinjaa, avaamaan peliä hyvin paineenkin alla, sekä on erinomainen etenkin lähitorjunnoissa. Hän on myös johtajatyyppi, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin huolehtien aina joukkueen hyvinvoinnista ja kollektiivisen tekemisen toimivuudesta.

Lappi-Seppälä kehuu pelitaitojen lisäksi Nuoran henkisiä ominaisuuksia.

– Viime kaudella Pauliina osoitti kestävänsä hyvin painetta sekä kilpailutilanteita. Esimerkkinä tästä oli muiden muassa upea nollapeli hopean ratkaisseessa ottelussa hänen entistä seuraansa JyPK:iä vastaan. Pauliinasta huokuu intohimo itsensä kehittämistä kohtaan. Jokainen joukkue kaipaa tällaista pelaajaa, joka asettaa joka ikiseen harjoitukseen riman korkealle, hän summaa.

Nyt jo kaksikymmentä pelaajasopimusta maaliin saattanut Honka on aikataulussaan uuden kauden rakentamisessa. Joukkueelle on rakentumassa jalkapallon huippu-urheilun ympärille toimintamalli, jonka avulla se tukee entistä paremmin tavoitteellista ja pitkäjänteistä pelaajakehitystyötään.

#Honka2020

Back to top