Etsi tältä sivustolta

Elli Pikkujämsä siirtyy Ruotsiin

Julkaistu
Kaksi kautta Hongassa pelannut Elli Pikkujämsä, 20, siirtyy tulevalle kaudelle Ruotsin pääsarjassa Dammalsvenskanissa pelaavan KIF Örebron riveihin.

Pikkujämsä saapui Honkaan TPS:stä kaudeksi 2018. Kuluneella kaudella hän kuului joukkueen runkopelaajiin, ja pelasi yhtä vaille kaikissa liigaotteluissa täydet minuutit. Puolustaja on myös noussut mukaan A-maajoukkuerinkiin. Pikkujämsä on innoissaan uudesta haasteesta Ruotsissa. Hän kiittää Honkaa kahdesta hienosta yhteisestä vuodesta.

— On hienoa siirtyä Ruotsiin ja nähdä jalkapalloa myös siinä ympäristössä. Tietysti jää hieman haikeat fiilikset, sillä Hongan joukkue oli mahtava ja sellaista on vaikeaa jättää. Lisäksi koin, että kehityin paljon Hongan ympäristössä ja peleissä hyvien pelaajien ja valmentajien ympäröimänä. Tällä kertaa täytyy katsoa myös uusia tuulia!

Vaikka kovatasoisen pelaajan menettäminen harmittaakin, päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä uskoo, että siirto on Pikkujämsälle urallaan oikea askel.

— Elli on omilla taidoillaan ja kovalla työllään ansainnut tämä hienon mahdollisuuden. Toki joukkue tulee häntä ensi kaudella kaipaamaan, sillä hän on myös mahtava pukukoppipelaaja. Samalla olemme hänen puolestaan todella iloisia. Tämä kertoo myös siitä, että FC Honka on onnistunut yhdessä sen tavoitteistaan – auttaa pelaajia kehittymään kohti omia unelmiaan ja kansainvälisiä kenttiä. Toivotamme Ellille paljon menestystä! Lappi-Seppälä sanoo.

Koko Hongan organisaatio toivottaa Pikkujämsälle onnea ja menestystä tulevaan! Kiitos Elli!

Back to top