Etsi tältä sivustolta

Mestarien liigan avauskierroksen kotiottelun liput myynnissä!

Julkaistu

Naisten Mestarien liiga alkaa Hongan osalta keskiviikkona 12. syyskuuta. Karsinnoista tiensä varsinaiseen kilpailuun selvittänyt espoolaisryhmä avaa otteluparin FC Zürichiä vastaa kotiottelulla. Joukkueiden toinen kohtaaminen käydään Zürichissä torstaina 27.9. kello 19:00 alkaen.

FC Zürich on tuttu näky naisten Mestarien liigassa. Joukkue on selvittänyt tiensä varsinaiseen turnaukseen useaan otteeseen. Kausilla 2013/14, 2014/15 ja 2016/17 joukkue raivasi tiensä 16 parhaan joukkoon, mutta viime kaudella tie katkesi liettualaisen Gintran käsittelyssä yhteismaalein 2-3. Honka puolestaan kohtasi Gintran tämä kauden karsintaturnauksessa. Tuo ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen ja molemmat joukkueet jatkoivat tietään karsintalohkosta varsinaiseen Mestarien liigaan. FC Zürich ei tällä kaudella karsintaotteluita joutunut pelaamaan, vaan joukkue selvisi suoraan sijoitettuna joukkueena varsinaiseen turnaukseen.

FC Honka on aloittanut valmistautumiseen tulevaan ottelupariin heti vastustajan selvittyä. Pieni takaisku koettiin heti alkumetreillä sillä Tapiolan Urheilupuiston kotikenttä ei täytä UEFA:n vaatimuksia. Näin ollen Hongan kotiottelu pelataan Helsingissä Telia 5G areenalla.

“On tietysti harmi, ettei Espoosta löydy UEFA:n vaatimuksia täyttävää stadionia. Telia 5G Areena on kuitenkin hyvä iso kenttä, jossa on fasiliteetit kunnossa. Pelikenttä ei määritä kotietua, vaan kannatus joukkuetta kohtaan. Toivottavasti saamme siis paljon kannattajia paikalle”, Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo kertoo.

”Olemme valmistautuneet tuleviin otteluihin periaatteessa koko kauden pyrkien kohdentamaan harjoittelua kansainvälisiä otteluita ajatellen. Viimeisten viikkojen aikana olemme pyrkineet nostamaan intensiteettiä, ja pyrkineet siten valmistautumaan entistä paremmin tulevaan vastustajaan”.

”FC Zürich on kova joukkue, joka pääsi suoraan 32 parhaan joukkoon. Vastaan tulee ammattilaispelaajia, joille menestyminen Mestarien liigassa on osa työtä. Heidän sarjakautensa on vasta alkamassa, mutta ennakkoon vastaan on tulossa laadukkaasti perusasioita tekevä ja fyysinen joukkue”, Posillipo päättää.

Naisten Mestarien Liigaa FC Honka Naiset – FC Zürich Frauen

Ottelu pelataan 12.9. klo 19:00 Telia 5G Areenalla Töölössä.

Liput 10,00 €, lipunmyynti ennakkoon Tiketin kautta: https://www.tiketti.fi/FC-Honka-FC-Zurich-Frauen-Telia-5G-Areena-Helsinki-lippuja/56926

Lipunmyynti on auki ottelupäivänä myös paikan päällä pääsisäänkäynnin yhteydessä.

FC Honka Naisten kannatuskausikortilla sekä Esport Hongan kausikortilla vapaa pääsy otteluun. Lipun pääset lunastamaan seuraavasta linkistä: www.tiketti.fi/tarjous/fchonka-fczurichfrauen

Saavuthan kannustamaan joukkuetta ja tunnustamaan Hongan värejä!
Back to top