Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2018: ONS – FC Honka

Julkaistu

Otteluraportti

FC Honka otti täyden pistepotin ja piti maalinsa jälleen puhtaana kaadettuaan ONS:n kauden toisessa Naisten Liigan ottelussaan. Vierailijat onnistuivat jälleen laajalla rintamalla, ja maalintekijöiksi kirjattiin neljä eri pelaajaa.

Naisten Liiga 31.3. kello 17:00 Heinäpää PH TN

ONS – FC Honka 0-4 (0-2)

17. 0-1 Henna Tenkanen (Linda Nyman)
43. 0-2 Milla Punsar (Nyman)
53. 0-3 Sini Vehviläinen
85. 0-4 Ella-Rosa Huusko

Yleisöä: 162

Ensimmäisenä verkkoja heilutti noin vartin pelin jälkeen Henna Tenkanen, joka jatkoi Linda Nymanin antaman sivuvapaapotkun takatolpalta päällään sisään.

Toinenkin maali tuli Nymanin antamasta erikoistilanteesta. Tällä kertaa kulmapotkun puski etunurkkaan Milla Punsar, jolle maali oli kauden toinen. Hetki ennen taukoa syntynyt osuma vei vierailijat koppiin kahden maalin johtoasemassa.

Kahden erikoistilannemaalin jatkeeksi nähtiin upea yksilösuoritus. Tauolla vaihdosta sisään tullut Sini Vehviläinen sai pallon noin kolmessakymmenessä metrissä lähellä sivurajaa. Vehviläinen otti muutaman askeleen kohti keskustaa ja laukoi upeasti kaukaa aivan ONS maalin takanurkkaan.

Illan viimeinen syntyi noin viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. Ella-Rosa Huusko ja Vehviläinen pääsivät molemmat puolittaiseen vetopaikkaan oululaisten rangaistusalueen sisällä, kunnes pallo kimposi puolustajan jaloista vapaana olleen Huuskon syliin. Ella-Rosa iski kauden avausosumansa varmasti tyhjään maaliin.

Kommentit

Täydet minuutit laitapuolustajan tontilla ahkeroineen Anni Miettusen paluu Ouluun oli onnistunut:

“Tehtiin koko joukkueena hyvin töitä molempiin suuntiin. Peli oli koko ajan kontrollissa, mutta tottakai lähdetään parantamaan seuraavaan matsiin. ONS pelasi odotetun kovaa. Oli kiva pelata tuttujen edessä.”

Hienosti vaihdosta toiselle jaksolle sisään tullut Sini Vehviläinen oli mukana joukkueen kahdessa viimeisessä osumassa:

“On kiva lähtee täyden pistepotin kanssa kotimatkalle. Oli kuitenkin yksi kauden pisimmistä pelimatkoista, niin mukavampi tietysti näin. Viimesellä kolmanneksella saatiin pidettyä palloa hyvin etenkin toisella puoliajalla ja kivasti luotiin tilanteita. Mukavaa että kauden maalitili aukesi itsellä ja jälleen maalintekovastuu jakautui tasaisesti hyökkääjien kesken.”

Hongan ottelut jatkuvat maajoukkuetauon jälkeen lauantaina 14.4. jolloin vieraaksi saapuu sarjanousija Tikkurilan Palloseura.

Kokoonpanot

ONS:
Liisa Rahkola; Fanni Pietikäinen, Satu Rousti, Iida Ranin (46. Sini Toivonen), Veera Vääräkoski, Ida Ruuskanen (70. Helmi Autio), Anna Olmala, Emma Peukurinen, Aada Törrönen, Jenna Vääräniemi (83. Piia Andsten), Roosa Immonen
vaihdossa: Nea Romppainen, Janina Kuoksa, Iida Koskinen, Roosa Rikkinen

Honka:
Paula Myllyoja; Anni Miettunen, Anna Auvinen, Emilia Iskanius, Kaisa Ranki; Linda Nyman, Saara Lappalainen; Henni Malinen, Milla Punsar (46. Sini Vehviläinen), Henna Tenkanen (75. Elli Pikkujämsä); Jutta Rantala (69. Ella-Rosa Huusko)
vaihdossa: Marianna Tolvanen, Pauliina Nuora, Anna Vlasoff, Suvi Kärkkäinen

.

Back to top