Etsi tältä sivustolta

Joukkue 2018 – Elli Pikkujämsä

Julkaistu

Kauden 2018 toinen uusi vahvistus Hongan naisten joukkueeseen on Elli Pikkujämsä, joka siirtyy Jutta Rantalan tavoin Espooseen Turun Palloseurasta. Kaudesta 2015 turkulaisten liigajoukkueen vakiokokoonpanoon kuulunut Pikkujämsä on ehtinyt esiintyä 60 liigaottelussa, jossai on syntynyt 15 maalia.

Tyttömaajoukkueissa Suomea useasti edustanut Elli toipuu tällä hetkellä vielä loukkaantumisesta, mutta on ollut jo mukana Hongan joukkueen tapahtumissa.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

“Elli on monipuolinen ja moderni pelaaja. Hänellä on vielä pitkä ura edessä ja tavoitteet ovat korkealla. Uskon, että hän sopeutuu pelityyliimme erinomaisesti ja kyse onkin enää roolituksesta. Meidän ympäristömme ja olosuhteemme pystyvät tarjoamaan hänelle urheilijana kehittymisen. Joukkueemme toimintatapa avaa uusia näkökulmia harjoitteluun ja uuden oppimisen jalkapallossa. Persoonana hän vaikuttaa joukkuepelaajalta ja on tullut heti hyvin toimeen kaikkien kanssa. Uskon hänen sopeutuvan meille erinomaisesti ja tuovan yhteisöllisyyttä sekä kannustavaa joukkuepelaamista.”

Elli Pikkujämsä, Puolustaja

“Halusin kääntää uuden sivun ja tulla etsimään hieman uusia näkökulmia ja tuulia. Hongassa viehätti tarkatu suunnitelmat, sekä täsmällisyys ja kiinnostus joukkueen ja pelaajien huolenpitoon.”

“En valitettavasti reeneihin ole itse osallistunut loukkaantumisen takia, mutta näytti sivusta katsottuna hyvältä ja niissä näytti olevan tarkka päämäärä”

“Uudet joukkuetoverit ovat ottaneet ihan hyvin vastaan. En vielä hirveästi ole päässyt heitä tapaamaan, mutta näin alkuun on otettu mielestäni iloisesti vastaan. Henna Tenkasen ja Saara Lappalaisen tunnen maajoukkuehommista ja heidän kanssa ollaan hyvää kauraa.”

“Ensi kaudelta odotan hyvää joukkuepeliä ja samalla omaa kehitystä. Hyviä pelejä ja kivaa arkea!”

Back to top