Etsi tältä sivustolta

Puolustuspäähän lisää vahvistuksia

Julkaistu

Hongan joukkue sai viime viikolla tuoreen vahvistuksen kun Emma Koivisto palasi jälleen kesäksi joukkueeseen Yhdysvalloista. Samaan aikaan myös puolustuspään kaksikko Emilia Iskanius ja Kokkola F10:stä harjoutuskaudella Honkaan siirtynyt Patricia Träsk aloittelevat liigakauttaan.

Emilia Iskanius

Emilia Iskanius

Honkaan kaudelle 2015 siirtynyt Iskanius on kärsinyt siirtymisensä jälkeen loukkaantumisista. Kahden päättyneen kauden aikana pelejä Hongassa on kertynyt vasta 11 kappaletta, mutta nyt Emilia on palaamassa jälleen pelikuntoon. Kauden ensimmäiset liigaminuutit kertyivät ottelussa HJK:ta vastaan. Tämän lisäksi takana on yksi täysi peli Naisten Ykkösessä Malmin Palloseuran väreissä. Kaikkiaan KMF:ssä liigauransa aloittanut Iskanius on pelannut 87 liigaottelua ja tehnyt näissä 12 maalia.

Emilia lähti Kuopiosta ja tuli Ahvenanmaan kautta Honkaan. Mielestäni on hienoa, että hän on löytänyt kodin Hongasta. Muutama vuosi on menty loukkaantumisten kanssa kuntoutuessa ja tavoitteemme on saada ehjempää kautta kuin aikaisemmat vuodet. Hän on tehnyt paljon töitä ja on pitkistä poissaoloista huolimatta ollut erittäin positiivinen ja aurinkoinen harjoituksissa. Hänen olemuksensa on yleisesti positiivinen ja tekee aina asiat täysillä. Vaikka poissaolojen vuoksi hänelle on ollut kentällä pienempi rooli, hän on aina kannustamassa ja innostamassa muita uusiin suorituksiin.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Hongassa on hyvä treeniympäristö ja loistava joukkuehenki. Minuutit on loukkaantumisen jälkeen olleet tiukassa, joten toivoisinkin pääseväni tällä kaudella paremmin mukaan pelirytmiin. Tavoitteet joukkueellemme on tietysti korkealla, niinkuin kuuluukin!

Emilia Iskanius, keskikenttä/puolustaja

Emilian tilastoja Naisten Liigasta:

VuosiJoukkueOttelutPelatut minuutitKeltainen korttiPunainen korttiMaalit
2011KMF6463001
2012Pallokissat262245101
2013Pallokissat221977303
2014Åland U221634005
2015Honka9646102
2016Honka, Honka/2, MPS211000
Yhteensä8770755012

Patricia Träsk

KN0A0343

Patricia Träsk siirtyi Kokkolasta Honkaan kauden alla. Kokkola F10:n vakiokokoonpanoon Naisten Ykkösessä kahden viime kauden aikana kuulunelle Träskille ei vielä tällä kaudella ole liigaminuutteja kertynyt. Kahdesti on Patricia kuitenkin jo ollut joukkueen kokoonpanossa mukana. Naisten Liigassa Patricialle on kertynyt yksi ottelu. Tämä tapahtui kaudella 2013 KPV:n väreissä.

Patrician löysimme Kokkolasta monien suositusten seurauksena. Patricia vahvuudet ovat nousevana puolustajana ja ajoittain hän pystyy haastamaan kovimmatkin puolustajat hyökkäyssuuntaan vahvoilla ja nopeilla nousuilla. Harjoituksissa hän on aina täysillä mukana ja tekee kaikkensa. Patriciassa on erinomaista se, että hän on todellakin oma itsensä ja hänen persoonansa heijastuu myös pelityyliin. Hän on sopeutunut hyvin Kokkolasta Espooseen ja se alkaa näkyä myös kentillä.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Kaksi viimeistä kautta pelasin Kokkola F10 edustusjoukkueessa ykköstä. Oman kehityksen kannalta halusin hakea uusia haasteita ja kehittyä pelaajana eteenpäin. Hongassa treenimahdollisuudet ja valmennus on huippuluokkaa, töitä tehdään ja kovaa.

Joukkue on ottanut minut hyvin vastaan mikä on helpottanut siirtymistä Honkaan paljon, ilmapiiri on tosi motivoiva ja aina oppii uusia asioita.

Koko joukkueen tavoitteena on tietty ottaa pysti kotiin!

Patricia Träsk, puolustaja

Patrician tilastoja Naisten Liigasta:

VuosiJoukkueOttelutPelatut minuutitKeltainen korttiPunainen korttiMaalit
2013KPV12000
2014KPV
2015Kokkola F10, KPV
2016Kokkola F10
Yhteensä12000

Emma Koivisto

Emma Koivisto

Jo kolmantena perättäisenä kesänä joukkueen vahvuuteen Yhdysvalloista palannut Emma Koivisto pelaa jo kaikkiaan viidettä kauttaan Hongan riveissä. Florida State Universityssä talvikaudet viettäneellä Emmalla on takana jo reilut sata Naisten Liigan ottelua. Maaleja HJK:n kasvatille on kertynyt Naisten Liigassa kymmenen kappaletta.

Emma tuntee ympäristön, pelaajat ja valmentajat. Hän pelasi hyvän kauden Floridassa ja on nyt jo näkynyt, että hän on hyvässä kunnossa ja pelituntuma tallella. Emma pystyy sopeutumaan erilaisiin rooleihin vaikkakin hän on hyvin moderni laitapakki ja tekee töitä “box-to-box” -mentaliteetilla. Pelaajana hän on kehittymishaluinen, joka sopii meidän ympäristöömme loistavasti.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Kiva tulla Honkaan taas kesäksi tuttuun ympäristöön. On aina helpompi tulla joukkueeseen, jossa pelaajat ja taustat ovat suurinpiirtein kaikki tuttuja, jotta siirtyminen joukkueseen kesken kauden olis mahdollisimman sulavaa. Oon kiitollinen ja ilonen, että Zaano on aina valmis ottamaan mut mukaan vaikka en pääsekkään pelaamaan kuin kesäksi. Olen nyt ehtinyt olemaan Hongan treeneissä ja on ollut mukava huomata, että treeneissä on ollut entistä ammattimaisempi meno. Treenien ideaa on käyty selvästi läpi ja vastustajankin pelaamista on jenkkimäisesti “skoutattu”. Treeneissä pyritään pitämään kovaa tempoa yllä, jotta oltaisiin treeniviikon jälkeen valmiita peleihin. Hongalla on ollut todella lupaava alku kaudelle, ja toivottavasti sama meno jatkuu. Nähdään peleissä!

Emma Koivisto, puolustaja

Emman tilastoja Naisten Liigasta:

VuosiJoukkueOttelutPelatut minuutitKeltainen korttiPunainen korttiMaalit
2010Talenttiklubi, HJK14922102
2011HJK171178003
2012HJK272383002
2013Honka, Florida/USA11867101
2014Honka, Florida/USA141196100
2015Honka, Florida/USA11990001
2016Honka, Florida/USA7630001
Yhteensä10181663010
Back to top