Etsi tältä sivustolta

Lähde mukaan matkaisännäksi!

Julkaistu

FC Hongan naisilla on meneillään tavallista rankempi kevätjakso, sillä joukkue matkustaa kahden kuukauden aikana yli 4150 kilometriä. Kaiken tämän nämä urheilijat tekevät töiden ja opiskelujen ohessa, joten jokainen hetki on tärkeä valmistautumisen ja palautumisen kannalta.

Alkukauden otteluissa jaetaan mestaruuden kannalta tärkeitä pisteitä, joista jokaisesta Honka lähtee taistelemaan täysillä!

Nyt sinulla on mahdollisuus auttaa joukkuetta suoriutumaan otteluista parhaalla mahdollisella tavalla! Sponsoroinnilla on suora vaikutus joukkueen matkustusvalintoihin ja sinä/teidän yrityksenne voittekin ostaa reissusta Matkaisännyyden, jolla mahdollistatte esimerkiksi yöpymisen ottelua edeltävänä iltana!

Matkaisäntänä pääset mukaan joukkueen raportteihin ja somepäivityksiin, sekä mikä parasta olemaan mahdollistamassa pisteidenryöstöretkiä Naisten Liigan kaukaisille vieraspelimatkoille!

Matkaisännyyden voit lunastaa tilaamalla 30 kannattajakausikorttia tai ostamalla bannerin FC Hongan naisten nettisivuilta (banneri 500€/kausi +500€ matkaisännyys ja somenäkyvyys) tai toki myymme tilaa myös pelivarusteistamme!

Back to top