Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2017: PK-35 Vantaa – FC Honka

Julkaistu

Otteluennakko

Naisten Liigan toinen ottelukierros käydään lauantaina jolloin Honka matkaa naapurikaupunkiin PK-35 Vantaan vieraaksi. Molemmat joukkueet avasivat sarjakauden voitoilla. PK-35 Vantaa kävi Kuopiossa hakemassa selvän vierasvoiton Pallokissoista lukemin 1-4. Honka puolestaan avasi kauden pitkästä aikaa voitolla kukistettuaan Åland Unitedin kotonaan Sini Vehviläisen 1-0 maalilla.

Joukkueet ovat kohdanneet viimeaikoina useasti. Kauden 2016 aikana joukkueet kohtasivat Naisten Liigassa kolmesti, molemmat voittivat kerran ja kerran pisteet tasattiin. Vantaalaiset olivat parempia Suomen Cupin finaalissa, joten kauden aikana keskinäisten otteluiden saldo oli vantaalaisten hyväksi 2-1-1. Harjoituskaudellakin joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen pelin PK-35 Vantaa vei nimiinsä 1-3 ja jälkimmäinen pelattiin tasalukemiin 1-1.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo lähtee kauden ensimmäiseen vierasotteluun ja hallitsevan Suomen mestarin kohtaamiseen luottavaisena:

“PK-35 on aina kova vastus. He ovat viime vuoden tuplamestari ja joukkue on pysynyt kokoonpanoltaan hyvin stabiilina. Varmasti joukkueen tavoitteet on vähintäänkin samat kuin edelliskausilla ja hamuavat pisteitä. Viime vuosina näissä peleissä on ollut hyvä tunnelataus ja mielestäni pelaajat kentällä ovat molemmin puolin suorituneet peleistä tyylillä.””Meillä on ollut aika rento tunnelma koko kauden alun. Tämän viikon olemme tehneet normaalisti hommia ja joukkueessa on rento fiilis.  Meillä on hyvin vahva yhteisöllinen tapa toimia ja pelata, mutta paikallispeleissä olemme yleensä olleet vielä kollektiivisempia tekemään omaa juttuamme.  Juuri lopetimme viimeistelytreenit ja kaikista on kiva päästä pelaamaan kovia pelejä”

Naisten Liigan ottelu PK-35 Vantaa – FC Honka pelataan Myyrmäen Stadionilla lauantaina 25.3. kello 14:00 alkaen.

Back to top