Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2016: Pallokissat – Honka

Julkaistu

FC Honka kärsi toisen perättäisen liigatappion kun kotijoukkue Pallokissat kukisti espoolaisryhmän lukemin 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi kotijoukkueen virolaisvahvistus Signy Aarna noin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo oli ottelun jälkeen lyhytsanainen:

Ottelun alku tunnusteleva ja molemmista näki, että tämä oli kolmas peli viikon sisään. Molemmat joukkueet satsasivat puolustamiseen, joten peli vaikutti alusta lähtien maalin tai kahden peliltä. Annoimme Pallokissojen pitää palloa ja halusimme puolustaa tarkasti.

Naisten Liiga, Savon Sanomat Areena

Pallokissat – FC Honka 1-0 (0-0)

80. 1-0 Signy Aarna

Yleisöä: 201

Palkitut:

3p Tiia Savolainen

2p Frida Lähteenmäki

1p Olga Ahtinen

Kokoonpanot:

Pallokissat:

Olga Ahtinen, Signy Aarna, Jasmin Miettinen var. 88, Ella-Rosa Huusko (62. Marika Ritvanen), Paula Auvinen (86. Piia Jukarainen), Iida Laakkonen, Neea Berg, Elina Kettunen (48. Anni Hänninen), Erika Winter, Tiia Savolainen var. 32, Elsa Sulku

vaihdossa:
Pauliina Tähtinen, Heidi Toukola, Sofia Haapakoski

Honka:

Paula Myllyoja; Anna Vlasoff, Janni Laakso var.67 , Anna Auvinen, Frida Lähteenmäki; Linda Nyman var. 52, Sara Kattainen var. 40 (58. Kiia Laine); Henni Malinen, Riikka Hannula, Jenni Leinonen (69. Iida Ranin); Vera Saastamoinen (46. Krista Hakala)

vaihdossa: Aino Nurmi, Minka Sukanen, Sonja Rajatalo, Ida Ruuskanen

Back to top