Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2015 – 1. kierros

Julkaistu

FC Hongan virallisten otteluiden kausi alkaa ensi lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa, kun se kohtaa Naisten Suomen Cupin 1. kierroksella TiPS:n.

FC Hongan joukkue on muuttunut maltillisesti viime kaudesta. Pelaavasta vakiokokoonpanosta ovat poissa Kaisa Ranki, Julia Säppi ja Samantha Monahan sekä ulkomailla opiskelevat Emma Koivisto, Nea-Stina Liljedahl ja Roosa Ariyo. Tulopuolella ovat Janni Laakso (Kokkola F10), Emilia Iskanius (Åland U), Annica Karlsson (VJS), Sara Kattainen (VJS), Milla Punsar (EPS) ja Pirta Hiukka, joka on viime vuosina pitänyt taukoa huippujalkapallosta. Lisäksi joukkue on vaihtanut päävalmentajaa, kun Hongan B-poikien pariin siirtynyt Timo Lounio jätti vakanssinsa viime kauden aisaparilleen Luciano Posillipolle.

Tuleva vastustaja TiPS sijoittui viime kaudella Ykkösen yläloppusarjassa kuudenneksi. Joukkue jatkaa pitkälti viime kauden kokoonpanolla, josta löytyy myös runsaasti liigakokemusta. Näistä pelaajista Eeva-Maria Saari, Anna Eld, Minna Pelkonen, Sanna Porali, Susanna Silvennoinen ja Jannica Tjeder ovat kantaneet aikoinaan myös Hongan pelipaitaa. Muita liigassa esiintyneitä ovat mm. Dali Meller, Ella Haaksluoto, Vera Holmqvist, Hanna Onufriew, Hanna Posa ja Sanna Timonen.

Joukkueen peräsimessä jatkaa valmentaja Timo Pärnänen.

FC Hongalta puuttuvat tulevasta ottelusta loukkaantumisen vuoksi ainakin Anna Vlasoff, Linda Nieminen ja Milla Punsar.

Kumpikin joukkue on pelannut muutamia harjoitusotteluita. Näistä ei voi tietenkään vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, kun kyseisissä otteluissa ei välttämättä ole ollut kentällä paras mahdollinen kokoonpano. Lisäksi joukkueet ovat saattaneet harjoitella lopputuloksen kustannuksella kuvioita tulevaa kautta varten.

Honka on voittanut pre season-peleissä HJK:n 3-0, PK-35 Vantaan 2-1, TiPS:n 5-0 ja Pallokissat 3-2. Toinen ottelu PK-35:n kanssa päättyi 2-2 ja viime viikolla espoolaiset hävisivät TPS:lle 2-3.

TiPS on Hongan lisäksi hävinnyt PK-35:lle 0-1 ja voittanut FC Kuusysin 4-1 sekä MPS:n 3-0.

Naisten Suomen Cupin 1.kierroksen ottelu TiPS – FC Honka pelataan Tikkurilan Urheilupuiston tekonurmella lauantaina 28.2.2015 kello 15.00

Back to top