Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2013: FC Honka – Kokkola F10

Julkaistu

Samantha Monahan aiheutti eniten hämminkiä Linda Säätelälle ja Tia Häliselle.

Kokkola F10:n Louise Björkskogin kaksi läpiajoa riittivät pisteiden kaappaamiseen Kokkolaan. Hongan raivoisa loppurutistus toi vain Samantha Monahanin kavennuksen aivan viime minuuteilla.

17.4.2013 klo 18.00 Tapiolan Urheilupuiston tekonurmi

FC Honka – Kokkola F10 1-2 (0-0)

52. 0 – 1 Louise Björkskog

60. 0 – 2 Louise Björkskog

87. 1 – 2 Samantha Monahan

kulmat: FC Honka 3, Kokkola F10 6

Yleisöä 87

honka-kf10-1947

Louise Björkskog karkaa toisen kerran maalin tekoon.

Kokkola oli todella sisuuntunut häviöstään TPS:lle, siksi energinen joukkue oli. Edes Riikka Ketojan jalan vääntyminen ensimmäisen jakson loppupuolella ei vähentänyt tahtia. Kokkola F10 vei ottelun alkua, Hongan momentum oli ensimmäisen jakson puoliväli, kunnes painopiste kääntyi taas vieraille. Toisen jakson alku oli ympäripyöreä, sitten sai Kokkola taas juonesta kiinni. Vieraiden avausmaali herätti kotijoukkueen hetkeksi, kunnes toinen maali vei toviksi peli-innon. Viimeisen kymmenminuuttisen painoi Honka herhiläisenä päälle, mutta sai aikaan vain kavennuksen. Pisteet lähtivät ansaitusti Kokkolaan.
Kokkola F10:n maalit tehtiin molemmat samalla muotilla. Pitkä pystysyöttö Louise Björkskogille, joka haastoi topparin onnistuneesti. Ensimmäisessä osumassa Hongan maalivahti Ina Suutari ehti torjumaan pallon, mutta Louise Björkskog laittoi reboundin sisään. Toinen maali oli kaunis sijoitus takanurkkaan.

honka-kf10-2193

Kohta Sam kaventaa Soo Adekwaghin, Linda Säätelän ja Natalia Kuikan keskeltä.

Hongan viime hetkien kavennuksessa nosti Anna Auvinen pallon korkeana maalin edustalle, jossa pelivälineestä tapeltiin aikansa, kunnes ikipörrääjä Samantha Monahan siirsi sen verkkoon.

Kokkola F10 voi katsoa kirkkain mielin tulevaisuuteen. Ainoa murhe oli Riikka Ketojan loukkaantuminen, joka varmaan aiheuttaa miettimistä muutenkin kapealla ringillä pelaavalle joukkueelle. Honka oli keskiviikon illassa hieman haluton. Siinä riittää pohdittavaa ja kun matka jatkuu Kuopiossa, pitää siellä nähdä taas oikealla asenteella pelaava FC Honka.

Tsempparipalkinnot:

Soo Adekwagh, Kokkola F10

Anna Vlasoff, FC Honka

honka-kf10-2241

Jenny Danielssonkin joutui toteamaan, että punainen oli valttia.

Veikkauspörssipisteet:

3p Louise Björkskog, Kokkola F10

2p Linda Säätelä, Kokkola F10

1p Anna Vlasoff, FC Honka

Kokoonpanot:

FC Honka:

Ina Suutari; Kati Hakala, Anu Hoffrén (82. Satu Kruus), Anna Auvinen, Anna Vlasoff; Linda Lindqvist (46. Nea-Stina Liljedahl), Kiia Laine (46. Henni Malinen), Heidi Lindström (82. Jenny Danielsson); Marianna Tolvanen, Samantha Monahan, Nora Heroum

penkillä: Vera Varis, Roosa Ariyo, Nina Lindström

Kokkola F10:

Linda Säätelä; Natalia Kuikka, Soo Adekwagh, Janni Laakso, Tia Hälinen; Kaisa Kotka (72. Ina Järvinen), Emmi Alanen, Riikka Ketoja (33. Grace Amarachi, 76. var), Tanja Nousiainen; Eva-Susanna Dahlmars (87. Leigh Jakes), Louise Björkskog

penkillä: Krista Moisio

Erotuomari Jenny Kaarnasaari, avustavat erotuomarit Hanna Peltonen ja Nina Hammarberg, tarkkailija Lasse Tuomala.

Artikkelin kuvat: Petri Lunki

Back to top