Etsi tältä sivustolta

Viikonlopun toinen harjoitusottelu päättyi maalittomasti

Julkaistu

Lauantaina hallitsevan Viron mestarin FC Floran selvin 7-1 lukemin voittanut Honka pelasi uuden harjoitusottelun heti seuraavana päivänä, tällä kertaa vieraissa HPS:ää vastaan. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat tilanteensa, mutta maaleja ei lopulta nähty kummassakaan päässä.

Avausjakso

Honka otti pallonhallinnan itselleen, mutta sillä oli vaikeuksia päästä huippupaikoille. Kotijoukkue HPS:n maalipaikat syntyivät lähinnä nopeista vastahyökkäyksistä.

Hongan johtomaali oli lähellä, kun kymmenen minuuttia oli juuri täyttymässä. Aino Nurmi pelasi Milla Punsarille ja kapteenin yritys kimpoili pystypuuhun.

Hongan kova prässi aiheutti ongelmia HPS:n pelinrakentelulle, mutta huippupaikoille Honka ei näistä tilanteista päässyt.

22. minuutilla Noora Juusela pelasi pallon matalana maalinedustalle, mutta niin Elli Seiro, kun Eevi Sutelakaan eivät saaneet kunnon laukausta aikaiseksi.

Noin kymmenen minuuttia ennen taukovihellystä Oona Jääskeläinen pääsi nousemaan pallon kanssa kohti Honka-maalia, mutta laukaus meni ohitse.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, ja tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso

Toisella jaksolla HPS sai luotua avausjaksoa enemmän tilanteita. Muutama minuutti oli pelattuna, kun Nina Eid taisteli pallon itselleen boksissa ja pääsi laukomaan, mutta Sonja Ferm torjui hyvin ja Honka-puolustus purki tilanteen kulmapotkuksi.

Honka kävi lähellä avausmaalin tekoa 52. minuutin kohdalla. Noora Juusela lähetti sivuvapaapotkusta pallon maalille, mutta Saara Lappalainen ei aivan yltänyt jatkamaan palloa maaliin.

Viitisen minuuttia myöhemmin kotijoukkueen Piipa Kämppi ajoi boksiin ja laukoi oikeallaan hieman Honka-maalin ylitse.

Maaleja ei toisellakaan nelivitosella nähty ja ottelu päätettiin maalittomaan tasapeliin.

 Ei tietenkään ole helppoa pelata kaksi ottelua kahteen päivään, mutta olen erittäin ylpeä pelaajien panoksesta tänään. Halusimme parantaa sitä, miten kontrolloimme peliä väsymyksen hetkillä. Sonjalla (Ferm) oli tärkeä rooli temmon kontrolloimisessa ja Noa (Nastase) pelasi vaihdosta tultuaan hyvin kypsän pelin. On tärkeää, että jatkamme hyviä puolustusesityksiä ja pelaajat voivat tehdä yhdessä töitä sen saavuttamiseksi, päävalmentaja Omar Adlani summasi ottelun annin.

Hongan avauskokoonpano:

#2 Aino Nurmi
#4 Daniela Sandås (72′ Liisi Juntunen)
#6 Ida Heikkinen
#7 Saara Lappalainen (60′ Sara Arimo)
#9 Elli Seiro (60′ Enni Saarni)
#17 Matilda Kuusniemi Fishwick (46′ Annika Idman)
#20 Ilona Anttonen (46′ Senja Salo)
#23 Noora Juusela
#28 Eevi Sutela
#31 Sonja Ferm (MV) (60′ Noa Nastase)
#77 Milla Punsar (72′ Sofia Velez)

Vaihdossa: #14 Wilma Spets

Back to top