Etsi tältä sivustolta

Vilma Hakala siirtyy Honkaan

Julkaistu
Honka saa ensi kaudeksi kovan vahvistuksen, kun hyökkäävä keskikenttäpelaaja Vilma Hakala, 23, siirtyy HJK:sta keltamustaan paitaan.

Hakala on monikäyttöinen pelaaja, joka voi pelata myös hyökkääjänä tai keskikentän laidalla. Viime kaudella hän pelasi Naisten Liigassa kahdessakymmenessäkahdessa ottelussa yhteensä 996 minuuttia. Maaleja syntyi kolme kappaletta.

– Hyvillä fiiliksillä liityn uuteen seuraan ja mielenkiinnolla odotan, mitä ensi kausi tuo tullessaan. Uskon, että uusi ympäristö tekee hyvää kehittymiseni kannalta ja toivon, että pystyn omilla vahvuuksillani tuomaan lisäarvoa joukkueelle, Hakala kommentoi siirtoaan.

Hakalalla on kokemusta myös A-maajoukkueesta, sillä hän on pelannut Helmareiden riveissä seitsemän ottelua. Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä odottaakin pelaajalta paljon ensi kaudella.

– Nuoresta iästään huolimatta Vilma omaa jo paljon kokemusta Naisten Liigassa ja on sen lisäksi ehtinyt edustamaan myös Suomea naisten maaotteluissa. Hän tuo Hongan keskikentälle lisää monipuolisuutta, etenkin hyökkäyspelaamiseen, Lappi-Seppälä kommentoi.

Kaudella 2017 Hakala laukoi 13 maalia. Seuraavalla kaudella maaleja syntyi yksitoista kappaletta, joka oikeutti maalipörssin jaettuun neljänteen sijaan.

– Vilma omaa erinomaisen pallokosketuksen sekä rytminvaihtokyvyn, minkä ansioista hän on Suomen parhaita 1v1 pelaajia. Hän on myös erittäin vaarallinen vastustajan boxissa antaen loistavia viimeisiä syöttöjä sekä viimeistellen myös itse tehokkaasti, Lappi-Seppälä analysoi uutta joukkueen jäsentä.

#Honka2020

Back to top