Etsi tältä sivustolta

Milla Punsar aloittaa kuudennen kautensa FC Hongassa

Julkaistu
Kapteenina toiminut keskikenttäpelaaja Milla Punsar (22) on keskeisessä roolissa, kun joukkue lähtee uuteen kauteen tavoittelemaan menestystä.

Punsar pelasi päättyneellä kaudella 19 ottelua (1391 minuuttia) ja teki joukkueelle kahdeksan maalia. Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä arvostaa joukkueensa vastuunkantajaa:

– Milla on upea johtajatyppi niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Hän liikkuu laajalla säteellä, puolustaa uhrautuvasti ja sen lisäksi ehtii myös taidolla ja nopeudellaan maalintekotilanteisiin, mistä osoituksena kahdeksan maalia tällä kaudella.

Punsarilla on ollut kapteenina tärkeä rooli  uuden toimintakulttuurin rakentamisessa, jossa hän on onnistunut erinomaisesti.

– Viime kausi oli Hongassa rakennusvuosi, koska joukkue uudistui paljon. Tulevaan kauteen on nyt helpompi lähteä, kun tunnemme toisemme ja olemme olleet vuoden yhdessä. Mielestäni viime kauden hopea oli lähtökohtamme huomioiden erittäin hyvä suoritus. Siitä on hyvä jatkaa ensi kauteen ja kehittämään peliämme lisää, Punsar summaa.

Seura on onnistunut hyvin tavoitteessaan kehittää joukkueen toimintaedellytyksiä sen kaikilla tasoilla. Lähtökohtana on ollut rakentaa huippu-urheilua ja siinä kehittymistä tukeva, paras toimintaympäristö.

– Meillä on Tapiolassa todella hyvät olosuhteet treenata. Lisäksi joukkue hitsautui hyvin yhteen kauden mittaan. Koen, että kehitykseni kannalta Honka on minulle tällä hetkellä oikea paikka, ja onkin hienoa jatkaa taas yksi kausi Hongan väreissä, Punsar lisää.

Hongan sopimustilanne näyttää hyvältä. Neuvottelut käynnistettiin suunnitelmien mukaisesti viimeisen sarjapelin jälkeen; marraskuun alussa koossa on 11 pelaajasopimusta. Sopimuspelaajista tiedotetaan lisää lähipäivinä.

#MeOllaanHonka

Kuva: Juhani Järvenpää
Back to top