Etsi tältä sivustolta

Runkosarja päätökseen JyPK:iä vastaan

Julkaistu

Honka päättää urakkansa runkosarjassa huomenna lauantaina Jyväskylässä JyPK:n vieraana. Ottelu pelataan Vaajakosken urheilukentällä kello 14.00 alkaen.

Honka tulee sijoittumaan runkosarjassa toiseksi, ja lähtee näin ollen ylempään loppusarjaan hyvistä asetelmista. Lauantaina keltamustilla on vielä mahdollisuus kaventaa eroa sarjakärki HJK:hon ennen loppusarjapelejä. Tällä hetkellä helsinkiläiset johtavat sarjaa viiden pisteen erolla. Keltamustat ovat pelanneet koko kauden tasaisen hyvin, sillä ainoa tappio on tullut juurikin sarjakärki HJK:ta vastaan. Viimeisestä viidestä ottelusta tilille on kerääntynyt kolmetoista pistettä, ja tällä hetkellä joukkue on neljän ottelun voittoputkessa.

Hongan maalintekovastuu on jakautunut koko kauden tasaisesti, ja maalinteossa on onnistunut kauden aikana kahdeksan eri pelaajaa. Tehokkain on ollut kuudesti osunut Riikka HannulaMilla Punsarilla on kasassa viisi maalia, Aino Vuorisella, Dana Leskisellä, sekä viime aikoina kovassa vireessä olleella Anni Miettusella kolme.

-Lauantaina on viimeisen runkosarjan ottelun vuoro ja pääsemme matkustamaan Jyväskylään JyPK:in vieraaksi. Ottelusta on tulossa varmasti vauhdikas ja kova, sillä JyPK on esittänyt vahvoja otteita viime peleissä. Tämän treeniviikon hyvillä fiiliksillä olemme valmiita taistelemaan vierasvoitosta, kommentoi puolustaja Inka Kaivola.

Lauantain vastustaja JyPK on vahvassa vireessä, sillä se ei ole hävinnyt kertaakaan kuuteen viime otteluun. Honka-otteluun jyväskyläläiset lähtevät kolmen ottelun mittaisessa tasapeliputkessa. Viime kierroksella nähtiin kunnon maalijuhlat, sillä JyPK ja TiPS tasasivat pisteet loppulukemin 4-4. Joukkueen paras maalintekijä on koko sarjan maalipörssin toisella sijalla oleva, kymmenen maalia laukonut Henna Honkanen.

Honka ja JyPK kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toukokuussa Tapiolassa. Silloin pisteet jäivät Espooseen Kaivolan ja Hannulan maaleilla numeroin 2-0. Honka lähtee varmasti toistamaan edellisen kohtaamisen menestystä.

Yläloppusarjan otteluohjelma selviää runkosarjan päätyttyä.

 

 

Back to top