Etsi tältä sivustolta

Laitahyökkääjä Tiia Savolainen liittyy joukkueeseen

Julkaistu
Naisten liigakauden 2019 kahdella voitolla avannut Honka vahvistuu, kun laitahyökkääjä Tiia Savolainen, 21, liittyy joukkueeseen. Savolainen on pelannut Naisten Liigaa aiemmin Pallokissojen ja TPS:n riveissä. Alkavalle kaudelle hän siirtyi PK-35 Vantaaseen. Aika Vantaalla jäi kuitenkin lyhyeksi, kun joukkue jäi ilman liigalisenssiä.

Savolainen on innoissaan siirrostaan Honkaan. Hän teki ensiesiintymisensä keltamustassa paidassa viime lauantain ottelussa ONS:ia vastaan tultuaan vaihdosta kentälle.

Liityin joukkueeseen innoissani ja heti ensimmäisissä harjoituksissa minut otettiin hyvin vastaan. Joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, mutta potentiaalia löytyy sitäkin enemmän. Seura vaikuttaa hyvin organisoidulta ja olosuhteet Tapiolassa ovat erinomaiset sekä harjoitteluun, että ottelutapahtumiin, Savolainen sanoo.

Viime kausi TPS:ssä oli Savolaiselle tehojen valossa uran paras ja hän olikin joukkueensa paras maalintekijä. 23:ssa pelatussa ottelussa syntyi yksitoista maalia. Kaiken kaikkiaan liigaurallaan Savolainen on iskenyt 29 maalia 106:ssa ottelussa. Tavoitteet ovat korkealla myös tälle kaudelle.

Joukkueena lähdemme varmasti haastamaan HJK:ta ja Ålandia, ja taistelemaan mitaleista. Henkilökohtaisesti toivon itseltäni ehjää kautta, sekä paljon onnistumisia ja vastuuta.

Back to top