Etsi tältä sivustolta

FC Honka ja PKKU jatkavat yhteistyötä

Julkaistu
FC Honka ja Pallokerho Keski-Uusimaa jatkavat kaudella 2018 aloitettua yhteistyötä naisten edustusjoukkueiden välisen farmisopimuksen osalta. Sopimuksen myötä Hongan pelaajat voivat pelata PKKU:n väreissä Naisten Ykkösessä. Yhteistyö mahdollistaa myös Pallokerhon pelaajien osallistumisen Hongan harjoituksiin.

PKKU sijoittui päättyneellä kaudella Naisten Ykkösessä kuudenneksi. Hongan edustusjoukkue jäi kauden päättyessä Naisten Liigassa neljänneksi. Uuteen kauteen lähdetään vahvasti uudistuneella joukkueella niin valmennuksen kuin pelaajienkin osalta.

FC Hongan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä on tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta:
Keskustelut PKKU:n kanssa etenivät erittäin hyvässä hengessä ja vakuutuin, että meillä on yhteneväiset intressit pelaajakehityksessä. Yhteistyössä on aina tärkeää, että molemmat tahot ovat aidosti samalla asialla, antavat ja saavat siitä myös omaa toimintaa ja pelaajia hyödyttäviä asioita. Olen kuullut pelkkää hyvää viime vuoden yhteistyöstä, joten tämä oli luonnollinen jatkumo.

PKKU:n päävalmentaja Jari Hyttinen on samoilla linjoilla:
Olen erittäin tyytyväinen että yhteistyömme FC Hongan kanssa jatkuu. Yhteistyö edellisellä kaudella on ollut sujuvaa/mutkatonta. Fc Hongan pelaaat ovat saapuneet peleihin hyvällä asenteella. Seurassamme on lahjakkaita pelaajia ja yhteistyö mahdollistaa myös heidän tutustuttamisen liigajoukkueen toimintaan. 


Naisten Liiga käynnistyy maaliskuun lopussa, FC Honka kohtaa ensimmäisessä ottelussa 23.3. vieraissa liiganousija KuPsin. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Esport Arenalla lauantaina 30.3. klo 15:00, kun vastaan asettuu ONS Oulusta. Naisten Ykkönen käynnistyy huhtikuussa. PKKU kohtaa kauden avauksessa 13.4. kotonaan HauPan.
Back to top