Etsi tältä sivustolta

UWCL 2018-2019 FC Zurich – FC Honka

Julkaistu

Naisten Mestarien liigan ottelupari FC Honka – FC Zürich ratkeaa torstaina Zürichissä. Kotijoukkue lähtee ratkaisupeliin etulyöntiasemasta, otettuaan 1-0 vierasvoiton kaksi viikkoa sitten Helsingissä.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet otteluita kotimaansa sarjoissa kohtaamisten välissä. FC Zürich on kulkenut voitosta voittoon, sillä joukkue on ehtinyt voittaa peräti kolme ottelua kahden viikon sisään. Ensin kaatuivat Luzern ja Servette Chênois Sveitsin liigassa, ja sunnuntaina joukkue otti vierasvoiton Oerlikon / Polizeistä cupissa.

FC Honka lähtee otteluparin päätöspeliin ennakkoluulottomasti. Joukkueella ei ole mitään hävittävää, ja edellisestä kohtaamisesta on opittu paljon. Tavoitteena on edelleen jatkopaikka ja sen eteen on tehty kaksi viikkoa valmistavaa työtä. Espoolaiset ovat myös onnistuneet voittamaan kaksi väliviikkoinaan pelaamaan peliä. Ensin kolme pistettä tarttui sateisesta Jyväskylästä lukemin 5-4. Lauantaina kaatui TPS toisen jakson nousun jälkeen lopulta 3-2.

Kommentit

Maalivahti Paula Myllyoja uskoo joukkueensa parantavan avausottelusta:

“Mahtavaa päästä pelaamaan taas kova tasoinen ottelu! Edellisestä ottelustamme Telialla jäi joukkuelle paljon informaatiota. Yksi itseltämme saadusta palautteesta oli tunne siitä, että pystymme kyllä parempaankin. Olihan siinäkin ottelussa hyviä väläyksiä tasostamme, mm. muutama mainio hyökkäys ja varalliset maalipaikat. Vieraissa olemme taas yhden ottelun kokeneempia ja viisaampia, meidän tehtävä on nyt käyttää kaikki osaaminen maksimaalisesti hyödyksi ja nauttia sitten työmme hedelmät.”

“Olemme saaneet valmistautua yhä paremmin tiedoin ja olo ennen toista osaottelua on innostunut ja luottavainen.”

“Lähdemme ehdottomasti Sveitsiin vain ja ainoastaan voittamaan ja hakemaan jatkopaikkaa.”

Maajoukkuekutsun Myllyojan tavoin alkuviikosta saanut keskikenttäpelaaja Linda Nyman kuvaa kotijoukkueen vahvuuksia:

“Zürich on hyvin fyysinen ja liikkuva joukkue. Heidän vahvuus on selkeästi pallollinen pelaaminen ja meidän on puolestaan pyrittävä parantamaan omaa pallollista pelaamista viime ottelusta ja näin haastaa heidän puolustuslinjaa. Ensimmäisen ottelun jännitys on nyt karisteltu pois ja voimme lähteä rennoin mielin Sveitsiin voittamaan!”


Naisten Mestarien liigan ottelu FC Zürich – FC Honka pelataan Stadion Leizigrundilla Zürichissä torstaina 27.9. alkaen kello 20:00 Suomen aikaa.

Ottelusta on livestream lähetys osoitteessa: https://mycujoo.tv/video/fc-zurich-frauen?id=25266

Back to top