Etsi tältä sivustolta

Joukkue 2018 – Milla Punsar

Julkaistu

Tulevan kauden ensimmäiset pelajaasopimukset on solmittu. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on juuri 21 vuotta täyttänyt hyökkäyspään ikiliikkuja, neljännen kautensa Hongassa aloittava EPS-kasvatti Milla Punsar.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

“Milla tuo joukkueeseen vauhtia, taitoa ja joukkuepelaamista. Hän on kehittynyt muutaman vuoden aikana paljon myös taktisessa pelaamisessa. Milla on arjen työnteossa nöyrä ja antaa joka tapahtumassa kaikkensa joukkueelle. Hänen nopeutta ja pantterimaista liikkumista on kiva katsella. Hän on yksi joukkueen ilopillereistä ja pelatessaankin hänestä huokuu tietynlainen ilo. Viime kaudella Milla oli paljon mukana myös pisteiden valossa, uran ensimmäinen hattutemppu taisi tulla yläloppusarjassa. Kun hän jatkaa samalla tavalla niin varmasti pelaa taas hienon kauden.”

Milla Punsar, keskikenttä

“Loistava viime kautemme huipentui parhaalla mahdollisella tavalla. Voittaminen on aina kivaa, mutta tärkeintä on se, miten mestaruus saavutettiin. Hongassa treenaaminen on monipuolista ja arki sujuvaa. Meillä on joukkueessa aina hyvä tekemisen meininki, ja kaikki valmennusta ja muita taustoja myöten tekevät paljon duunia joukkueen hyväksi. Hyvä lisä tulevaan kauteen on tietenkin kansainväliset pelit. Näin ollen minulle oli aika selvää, että jatkan Hongassa.”

“Tulkaa katsomaan meidän matseja! Pidetään pysti (Tyttö) Espoossa! “

Back to top