Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2016: TPV – Honka

Julkaistu

Otteluennakko: TPV – FC Honka

Cupin ensimmäisellä kierroksella hallitseva Cup-mestari Honka kohtasi HJK:n B-tyttöjen SM-joukkueesta koostuvan HJK/2:sen. Lopputuloksena espoolaiset saalistivat selvän 0-8 voiton ja etenivät Suomen Cupin toiselle kierrokselle. Maalareina tuossa ottelussa toimivat Linda Nyman, Riikka Hannula, Henni Malinen ja Milla Punsar, joista jokainen iski pallon vastustajan verkon perukoille kahdesti.

Cupin toiselle kierrokselle vastaan arvottiin kakkosdivisioonaa pelaava Tampereen Palloveikot. TPV on Hongalle ennalta tuntematon joukkue, sillä Honka ja TPV eivät enne ole kohdanneet. Tamperelaisten joukkueesta löytyy kuitenkin tuttujakin naamoja, sillä joukkueen maalia vartioi Hongassa viimeksi kaudella 2009 pelannut Tinja Haikka. Cupin ensimmäisellä kierroksella TPV otti 2-1 vierasvoiton myös kakkosessa pelaavasta NJS:stä.

 

Päävalmentaja Luciano Posillipo, sarja-avaus on nyt pelattu ja siitä harmittava 0-1 tappio ahvenanmaalaisryhmälle. Millä mielin ollaan ja mitkä ovat lähtökohdat huomiseen Cupin otteluun?

Sarja-avaus ei luonnollisesti vastannut odotuksiamme tuloksen osalta. Kaikki myös ymmärsivät, että emme täysin päässeet sille tasolle, jolla olemme pelanneet ja harjoitelleet. Kävimme Åland pelin läpi ja kaikki joukkueessa tietää missä pitää parantaa jatkossa. Nyt alkoi se aika kaudesta kun joka viikko valmistaudutaan panokselliseen peliin. Tiedämme mihin pystymme, joten suhteellisen paineettomassa tilassa pystymme edelleen pelaamaan. Huomenna on panosta cup ottelussa ja voittajan on löydyttävä.

 

Onko vastustaja tuttu ja miten TPV kaatuu?

Vastustajasta tiedämme hyvin vähän. Ennalta tuntemattomat vastustajat voivat yllättää monellakin tapaa. Meillä on sen verran hyvä porukka, että vaikka vastustaja ei pelaa samalla sarjatasolla niin kaikki haluavat näyttää itselleen ja kaverille vieressä pelaavansa hyvin. Sen vuoksi lähdemme pelamaan oman jutun kautta niin, että jokainen pelaaja yltää vähintään hyvään ellei kiitettävään suoritukseen. Se on avain hyvään tulokseen.

 

Suomen Cupin 2. kierroksen ottelu TPV – FC Honka pelataan Kaukajärven kentällä lauantaina 9.4. kello 17:00 alkaen.

Back to top